Dinamo riscă să piardă și punctele câștigate până acum! Situație incredibilă

Dinamo a fost înștiințată de către FRF prin intermediul unei adrese că trebuie să achite diverse datorii până la finele lunii noiembrie, altfel poate să riște nu doar sancțiuni pecuniare, ci poate pierde și puncte!

Jucătorii au două sau trei luni de restanțe, pe 15 noiembrie, iar Pablo Cortacero transmite în continuare că va rezolva cu lefurile ce sunt în urmă și la echipă, și la angajați. Dar, conform declarațiilor lui Viorel Duru, care s-a transferat de la FRF la LPF, Dinamo riscă 6 puncte!

În acest moment, Dinamo a adunat doar 5 puncte în 9 etape jucate, înaintea restanței de sâmbătă cu Astra. Adresa primită Dinamo de la FRF face referire la două dintre cele trei capitole la care Dinamo are datorii: către salariaţi şi către alte cluburi. Cel de-al treilea nu este evidenţiat, ceea ce confirmă reeşalonarea plăţilor către stat, mişcare prin care de altfel a fost salvată de la executarea silită şi baza de la Săftica. La care termenul de plată este acum 25 decembrie.

Dar pentru cele două capitole, dacă până pe 30 noiembrie clubul nu face dovada plăţii sau a reeşalonării acceptate în scris de către creditori, federaţia va lua câte trei puncte pentru fiecare dintre capitole. Astra a fost şi ea depunctată anul trecut pentru datorii către stat! Verdictul a fost dat atunci pe 21 decembrie, moment în care giurgiuvenii se băteau la titlu.

Citește și

Răducioiu, furios și disperat: ”Să nu retrogradăm. Mai aștept atât”