--> -->

Dinamo, remiză albă. Cum au jucat ”câinii”

Cu ocazia întreruperii campionatului din Liga 2 pentru meciurile echipelor naționale, Concordia Chiajna și Dinamo au profitat de acest lucru și au disputat un meci amical pe terenul ilfovenilor. A fost o remiză albă, 0-0.

La debutul lui Eugen Trică pe banca ”vulturilor verzi”, Raul Rusescu putea deschide scorul încă din minutul 8.

Fostul golgeter al României cu FCSB, aflat într-o poziție perfectă în interiorul careului, a șutat slab, iar Oncescu, a reușit să respingă cu piciorul. Dinamo a replicat prin Buhăescu, a cărui lovitură de cap a fost prinsă de Chesneau.

Ocaziile ”câinilor”

Roșu (33) a fost aproape de deschiderea scorului, dar torpila sa de la 30 de metri a trecut puțin peste poartă. Repriza secundă nu a adus multe ocazii din partea celor două formații. Rusescu (65) a trimis cu capul la o palmă de bară, în timp ce Bobea a semnat ratarea meciului.

Scăpat singur cu portarul, nu a putut să-l învingă pe Chesneazu, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Pentru Chiajna urmează meciul de acasă cu U Cluj din Cupa României, în timp ce Dinamos e deplasează la Tg Jiu, acolo unde înfruntă pe Viitorul Tg Jiu în aceeași competiție.

Pe cine a mizat Burcă

Dinamo: Oncescu – Buleică, Dudea, Bena, A. Șerban – Larrucea – Bani, I. Roșu, V. Borcea, Gavrilă – Buhăescu.

În minutul 60, Burcă a făcut 7 schimbări în echipa lui Dinamo. În teren se află acum: Oncescu – Moura, Giafer, Dudea, Șerban – Roșu, Gorka, Iglesias – Delciu, Ghezali, Lazăr.

Citește și

Șocant: Reghe și Ana, bătaie ca-n filme! ”Mi-a fost milă să-l calc în picioare”