Dinamo pune stăpânire pe Ghencea: ”Visul lui Gigi”

CSA Steaua și Dinamo se vor duela marți, 18 aprilie, pe Ghencea, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2. Iar fanii „câinilor” sunt gata să facă show.

Peste 7.000

Evoluțiile excelente ale lui trupei lui Ovidiu Burcă îi încântă pe fani, iar aceștiau au epuizat toate cele 5.000 de bilete pe care le-au primit. Mai mult, conform surselor noastre, alți 2.000 de suporteri ai ”câinilor” și-au anunțat prezența la derby, astfel că vor fi peste 7.000 de dinamoviști în Ghencea.

Acum, ultrașii vor să umple și alte sectoare din stadion, marți seara. Într-un mesaj postat pe contul de Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan, suporterii lui Dinamo erau îndemnați să cumpere bilete și la tribuna a 2-a.

În plus, fanii ”câinilor” le ironizează pe rivalele FCSB și CSA Steaua.

”Dinamo i-a furat și acest vis”

”Visul lui Gigi. Dinamo i-a furat și acest vis. Își dorea să joace acasă în Ghencea. N-a fost să fie. În schimb, «Câinii» vor juca marți seara, pe arena din marginea orașului, ca acasă. Acum, că am terminat toate cele 5.000 de bilete din peluza nord, dorim să facem și un apel umanitar. Haideți să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a!

Să nu ne trezim cu soldați în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm Ghencea în alb și roșu. Mai aveau puțin și anunțau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când de fapt sectoarele lor sunt încă goale.

Oricum e meci mare și pentru ei și vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou. Haideți să ocupăm sectoarele din T2, începând cu primul sector de lângă peluza nord!”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

Anunțul CSA Steaua

Într-un mesaj al AS47, „militarii” anunță că s-au vândut peste 15.500 de bilete până la ora actuală și se așteaptă să se fie mai mult de 18.000 de fani, cât au fost la turul de pe Arena Națională.

Citește și

Un turist american surprins în Piața Obor: “Îi înțeleg pe români”