--> -->

Dinamo, primul amical după retrogradare. Negoiță și-arată colții

Amicalul lui Dinamo cu Chiajna de sâmbătă dimineață, ora 10:00, nu se mai joacă la Săftica, unde era programat inițial. A fost mutat la Chiajna.
Negoiță și-arată colții

Dinamo și Chindia au apelat la varianta B. Meciul se va juca la Chiajna, dar nu pe terenul central, întrucât acesta e în plin proces de înlocuire a suprafeței de joc – iarba sintetică va fi schimbată cu un gazon natural.

Dinamo a fost afară de Ionuț Negoiță din zona renovată a bazei de la Săftica.

Dinamo a primit încă o veste proastă săptămâna trecută. După ce au aflat că nu pot înregistra noi jucători, din cauza unui proces pierdut la FIFA în fața lui Petar Gluhakovic, ”câinii” primesc o lovitură și din partea lui Ionuț Negoiță.

Fostul finanțator nu a fost dispus să facă niciun compromis și i-a anunțat pe oamenii din conducerea divizionarei secunde că trebuie să se mute din zona renovată a bazei de la Săftică. Mai mulți fotbaliști locuiau acolo!

”E OK, nici noi nu suntem în Champions League”

Oficialii grupării din Ștefan cel Mare au dat asigurări că situația este sub control. Au admis că s-au mutat din zona din față a bazei, dar spun că sunt condiții în regulă și în clădirea din spate, unde jucătorii au fost cazați până acum 4 ani, când clădirea din față, de pe terenul aflat încă în proprietatea lui Negoiță, a fost renovată: „E totul OK, nici noi nu jucăm în Champions League!”.

Citește și

Unde găsești cea mai ieftină benzină în Capitală. Noile prețuri, de azi