Dinamo primește un ajutor nesperat!

Dinamo primește un ajutor nesperat în încercarea de a primi licența în Liga 1. ADPD a luat decizia ca banii strânși în primul program socios făcut de dinamoviști să fie virați toți în conturile clubului pentru a ajuta formația din Ștefan cel Mare.

”500 pentru Dinamo‼️
🔴Situația complicată privind obținerea licenței ne obligă să facem tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să treacă peste acest obstacol.
În urma mesajelor primite din partea suporterilor cotizanți în cadrul proiectului socios ADPD, Consiliul Director al Asociației s-a întrunit pentru a găsi modalitatea legală prin care întreaga sumă rămasă să ajungă în contul echipei Dinamo, respectiv 118 426 lei.
🔴S-a hotărât ca Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo să cumpere de la club 500 de tricouri oficiale de joc , care odată achiziționate vor fi trimise apoi tuturor membrilor cotizanți ai Asociației.
În acest mod putem ajuta în demersul de obținere a licenței, iar voi, cei care ați luat parte la acest proiect îndrăzneț, veți primi câte un tricou oficial Dinamo.
🔺Extrasul de cont atașat.
Totul pentru Dinamo”, se arată pe Asociația Dinamoviști pentru Dinamo.

Asta înseamnă aproximativ 23.000 de euro care vor intra în conturile clubului.

Citește și:

ROMÂNI SPECIALI Vlad Dulcescu, vicecampion balcanic