--> -->

Dinamo primește două vești bune. De la Poli Iași!

Dinamo are meci greu, extrem de greu, cu Poli Iași, vineri seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională.

Atât prin prisma faptului că echipa lui Ovidiu Burcă este în vrie, un singur punct în ultimele 5 etape, în rest patru eșecuri fără gol marcat, cât și prin prisma rezultatelor cu moldovenii din stagiunea precedentă, când Dinamo a pierdut în toate cele trei meciuri cu Poli Iași în eșalonul secund.

Grozavu suspendat, tot la fel și Luis Phelipe

Dacă Ovidiu Burcă este în corzi, el și Dinamo au primit două vești bune. Nu dinspre propria conducere! Oaspeții furnizează două vești bune. Leo Grozavu a fost pedepsit cu două etape de suspendare după meciul echipei sale cu Sepsi, de aceea nu va fi pe bancă în duelul cu Dinamo, decizia aparținând Comisiei de Disciplină a FRF.

Moldovenii nu vor putea conta cu Dinamo pe brazilianul Luis Phelipe, care e suspendat. Fotbalistul este unul dintre jucătorii în formă ai ieșenilor, în multe partide a fost cel mai bun, astfel că e un avantaj pentru ”câini” că a acumulat patru cartonașe galbene.

Și-au revenit Lung și Samayoa

Există și reversul medaliei. Două piese de bază ale moldovenilor, care au lipsit în ultimele meciuri, Lung și Samayoa, sunt apte de joc.

Internaționalul din Guatemala are șanse mari de a fi titularizat, în timp ce utilizarea lui Lung în locul lui Ailenei este încă studiată de staff-ul tehnic al ieșenilor.

Ce spune Grozavu: ”Suntem în creștere”

„Va fi o partidă încrâncenată datorită situației din clasament a dinamoviștilor, dar noi avem dorință să câștigăm. Avem problemele noastre, nu ne interesează ce se întâmplă în alte părți. Dinamo e o echipă bună, mai puțin omogenă în ultima perioadă, pentru că au apărut foarte mulți jucători noi, pe care nu-i cunoaștem foarte bine, jucători care au nevoie de timp de acomodare.

Noi suntem în creștere, în ultimele șapte jocuri am pierdut unul singur, în deplasare, la Rapid, la un gol diferență” a spus tehnicianul, care a adăugat: „Știm cu toți ce înseamnă Dinamo, presiune mare… Sunt absolut convins că va fi o partidă dificilă.

Dinamo are un antrenor care a făcut un sezon al promovării fantastic, care știe să-și motiveze echipa. Va trebui să ne întrebuințăm foarte serios pentru a reuși să obținem ceva”, a declarat Grozavu înaintea sosirii la București.

Citește și

Întâlnire de gradul 0 la Kremlin: delegația Hamas la masă cu Vladimir Putin. Invitat special: Iran