Dinamo pregătește noile transferuri: ”Căutăm astfel de tineri”

”Câinii” vor juca diseară pe Arena Națională contra celor de la FCU Craiova, o reeditare a etapei de Liga 1 de acum 11 zile când oltenii au învins cu 1-0, după golul lui Baeten și Costin a nimerit transversala în prelungiri.

Totodată, cei de la Dinamo vor să se organizeze și la nivelul clubului. Mai exact, țintesc să-și extindă departamentul de scouting.

Clubul din Ștefan cel Mare a publicat un anunț în mediul online. Vor să apeleze scouting pro bono pentru tinerii interesați să se inițieze în acest domeniu, Dinamo urmând să acopere o arie mai mare din campionatele lumii, inclusiv din ligile inferioare.

Care este „premiul cel mare”

Prezentarea ofertei prezintă și ceea ce vor obține tinerii din staff-ul de scouting al grupării, care se vor alătura proiectului.

”Clubul de fotbal Dinamo București își dorește să continue dezvoltarea celui mai inovator departament de scouting din România.

Ți-ai dorit dintotdeauna să participi în mod direct la procesul de recrutare al clubului? Acum ai posibilitatea de a face parte din echipa care va sprijini clubul în acumularea și organizarea informațiilor care vor constitui baza procesului de recrutare.

Căutăm colaboratori voluntari pasionați de fotbal, cu vârsta minimă de 18 ani, care să susțină activitatea echipei deja existente din cadrul departamentului.

Toți participanții selectați vor trece printr-un training inițial specializat și vor fi parte dintr-un proces de educație continuă în domeniul scouting-ului pe tot parcursul programului, care să le permită apoi să-și valorifice cunoștințele și modul de lucru rezultat în vederea ocupării pozițiilor part-time și full-time ce vor apărea odată cu dezvoltarea departamentului.

6 octombrie 2023 este data limită pentru înscrierea în noua echipă de scouting a clubului, pentru aplicații urmând a se trimite mail-uri la scouting@dinamo1948.ro

Ce primești ca participant colaborator în departamentul de scouting?

educație specializată și feedback continuu pentru a te familiariza cu specificul activității și a-ți dezvolta un mod de lucru care să-ți permită să lucrezi într-un departament profesionist de scouting;
acces la platforme, soft-uri și modele de scouting;
prezentări și workshop-uri periodice cu profesioniști în domeniul scouting-ului și fotbalului, atât din plan intern, cât și de la nivel internațional;
participare activă în luarea deciziilor departamentului;
posibilitatea unor viitoare angajări part-time sau full-time în cadrul clubului”, se precizează în oferta de lucru a clubului Dinamo.

Citește și

Patronul lui UTA, iritat de întrebarea dacă-l demite pe Mircea Rednic: ”A fost comandă”