Dinamo poate schimba antrenorul rivalei

Dinamo a adunat patru puncte în ultimele două etape, iar sâmbătă seară, pe Național Arena, dă peste Rapid, un derby de tradiție în fotbalul intern.

Roș-albii ar putea provoca schimbarea antrenorului rivalei, sâmbătă seară! Mihai Iosif își joacă ultima șansă, aceasta dacă șefii clubului vor mai avea răbdare până în week-end.

Cu șanse din ce în ce mai mici să-i ducă pe giuleșteni în play-off, lui Mihai Iosif pare să-i fi expirat creditul primit la începutul campionatului.

Iureș la Rapid

Prin birourile alb-vișiniilor se discută deja despre un posibil înlocuitor, iar Adrian Mutu, fostul selecționer al naționalei U21, se află pe lista scurtă a giuleștenilor, susține GSP!

Tocmai fostul director general al roș-albilor, din ediția 2016/2017, când Dinamo a încheiat pe locul 3 în Liga 1, fost selecționer al formației de tineret și o variantă să preia ”haita” toamna trecută, pe vremea când Dario Bonetti era îndepărtat de la conducerea ”câinilor”!

Seria negativă a Rapidului, care n-a mai câștigat din 10 decembrie, ar putea să-i fie ”decisivă” lui Mihai Iosif, antrenorul alături de care giuleștenii au promovat în Liga 1 anul trecut.

Mutu putea fi dinamovist, acum

 lAdrian Mutu e ”șomer” din toamna anului trecut, când s-a despărțit de comun acord de FCU Craiova, la câteva săptămâni după ce nu s-a materializat mutarea la Dinamo.

Tehnicianul a plecat din Bănie după numai 12 etape, perioadă în care a contabilizat 3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri.

Adrian Mutu nu are o experiență considerabilă, antrenând, înainte de naționala U21, doar la Voluntari, unde a evitat in extremis retrogradarea, și la echipa a doua a celor de la Al-Wahda, din Emirate.

”Briliantul” a pregătit naționala U21, pe care a calificat-o la Euro 2021, unde a terminat grupa neînvinsă, însă nu s-a calificat în fazele eliminatorii.

Mutu, 43 de ani, este văzut, mai degrabă, o lovitură de imagine pentru alb-vișinii, iar un egal sau un eșec cu Dinamo va duce la îndepărtarea lui Iosif.

Rapid mai are de jucat cu Dinamo (a), FCU Craiova (d) și Clinceni (a). Nou-promovata are șanse mici să mai prindă play-off-ul.

Citește și

Chirica, autoportret: ”Nu stau pe călcâie”