Dinamo poate afla azi adversara de la baraj

Dinamo va evolua contra locului 3 din Liga 2 pentru a continua în primul eșalon, în barajul de pe 22-29 mai. Sunt șanse minime ca roș-albii să mai avanseze o poziție, având în vedere că adversara directă, Chindia, joacă acasă contra lui Gaz Metan.

U Cluj poate promova azi

Ieri, Petrolul Ploiești a sărbătorit revenirea în Liga 1, după victoria, 2-0, cu Concordia Chiajna, ceea ce elimină formația prahoveană dintr-un posibil duel cu Dinamo la baraj. Astăzi, de la ora 19:30, ”frații” lui Dinamo, U Cluj, joacă pe propria arenă contra celor de la Hermannstadt.

O victorie a ”Șepcilor roșii” ar duce la promovarea alb-negrilor, în penultima etapă din Liga 2, ceea ce ar implica faptul că sibienii vor termina pe locul 3 în play-off-ul eșalonului secund, iar formația lui Marius Măldărășanu vor da de Dinamo la baraj! Adversarul pe care dinamoviștii l-ar dori, în detrimentul clujenilor.

Ce zice Uhrin

”Am avut o atitudine foarte bună. Am făcut acea greșeală cu Pierret, el a crezut că poate intra, că îl lasă arbitrul. I-am strigat să revină, dar a luat un cartonaș roșu ușor.

Sebastian Moga a fost și el eliminat, nu știu de ce i s-a dat roșu, e ciudat. De asemenea, la ultimul roșu, portarul a ieșit din poartă, a venit acolo… nu e normal să nu primească nimic. Mai avem un meci, trebuie să folosim alți jucători, avem și câteva accidentări”, a declarat Dusan Uhrin.

”Dacă mai primim niște cartonașe și în meciul următor, e mai greu. Nu am idee cu cine jucăm la baraj, dar va fi greu. UTA (n.r. – următorul adversar) e și ea o echipă bună, dar vom schimba puțin echipa și vom vedea.

Sunt fericit pentru jucători, am avut mai multe ocazii față de Botoșani. Atitudinea e foarte importantă”, a mai zis cehul.

Citește și

Azi, Elena Udrea află dacă va fi extrădată în România. La Sofia este judecată contestația fostului ministru