Dinamo poate transfera un fundaș cu CV bun. De cine depinde mutarea

Dinamo este foarte aproape de un nou transfer de marcă, însă mutarea depinde în totalitate de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al ”câinilor”, susține Fanatik.

Baptiste Aloe, un fundaș central francez de 27 de ani care a jucat de-a lungul timpului și la Olympique Marseille, este în atenția bucureștenilor și a ajuns deja în Capitală, agenții jucătorului forțând transferul.

A început antrenamentele

Fanatik a aflat că Răzvan Zăvăleanu va ajunge miercuri, 26 ianuarie, în București și va începe negocierile privind salariul jucătorului.

Apărătorul a început deja antrenamentele cu formația lui Flavius Stoican și ar putea încasa 5.000 de euro pe lună.

Liber din august

Baptiste Aloe este un fundaș central cu experiență, care a evoluat de-a lungul timpului în prima ligă din Franța și în ligile secunde din Franța, Belgia, dar și din Portugalia.

Baptiste este liber de contract din luna august, după despărțirea de portughezii de la Arouca, pentru care a evoluat timp de un sezon, marcând un gol în șapte meciuri.

Fără îndoială, cea mai importantă echipă pentru care a evoluat în cariera sa a fost Olympique Marseille, pentru care a jucat 15 meciuri și a înscris un gol în sezonul 2014-2015.

În plus, Baptiste Aloe a prins și o prezență pentru naționala U21 a Franței, jucând un meci amical împotriva Estoniei, în 2015, scor 6-0.

Citește și

Ladislau Boloni despre eșuarea tratativelor cu FRF: ”Lipsa logicii”