Dinamo pleacă din Capitală. Ce variante sunt

Dinamo a primit interdicția de a organiza două meciuri pe propriul teren după meciul cu CSA Steaua (1-2).

Obligație: peste 40 de kilometri

Cu toate că roș-albii sperau să poate evolua în continuare în București, în condițiile în care la FRF este trecut drept ”arena de pe teren propriu” stadionul din Clinceni, regulamentul le interzice ”câinilor” să joace la mai puțin de 40 de kilometri de Capitală. Așa precizează regulamentul pentru formațiile ale căror stadioane sunt suspendate.

Conform regulamentului, “câinii” trebuie să îşi găsească un stadion la 40 de kilometri depărtare de Bucureşti din cauza acestei interdicții.

Confruntarea dintre Dinamo şi Slobozia este marţi, 4 octombrie, de la ora 17:00. Iniţial, meciul “câinilor” trebuia să aibă loc în week-end, dar a fost mutat marţi. Până atunci, “câinii” joacă pe terenul celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu în play-off-ul Cupei României, joi, 29 septembrie, de la ora 21:30.

Care sunt variantele: Giurgiu sau Buzău

O variantă ar fi stadionul din Giurgiu, aflat la aproximativ 60 de km distanță, dar și stadionul din Buzău, acolo unde Dinamo a fost oaspete în week-endul trecut, dar unde am avut o deplasare incredibilă în urmă cu un an, când peste 5000 de câini au fost prezenți pe stadionul din Buzău.

Administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a declarat că nu s-a decis încă nimic în privința stadionului pe care vom juca următoarea partida de pe teren propriu, dar a confirmat informația.

“Lucrăm la acest lucru. Deocamdată nu am decis nimic, dar, într-adevăr, trebuie să fie un stadion la 40 de kilometri de Bucureşti. Când vom avea ceva oficial, vom anunţa”, a declarat Vlad Iacob pentru Fanatik.

Dinamo a evoluat până acum pe stadionul din Clinceni, în primele două etape de pe teren propriu (1-3 cu Oţelul şi 2-3 cu Unirea Dej). Derby-ul cu Steaua, din etapa a 5-a, a fost găzduit pe Arena Naţională, scor 1-2.

Citește și

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a ieșit de la secția de Poliție: ”Ne-a înjurat, a dat, a amenințat”