--> -->

Dinamo pleacă de la Clinceni: ”Sunt sătul”

Vlad Iacob, administratorul special al celor de la Dinamo, anunță că roș-albii sunt deciși să plece și de la Clinceni, nemulțumiți de cum a arătat gazonul sâmbătă, în eșecul Unirea Dej (2-3).

Vlad Iacob a explicat într-o reacție pentru GSP de ce ”câinii” au de gând să renunțe la stadionul care le-a fost ”casă” în startul sezonului.

Ce se întâmplă pe ”Dinamo”

”La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren.

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Clinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”, a spus Vlad Iacob, pentru GSP.ro.

”Sunați-l pe ministrul Novak să-l întrebați de «Arcul de Triumf»”

Întrebat despre șansele ca Dinamo să joace pe «Arcul de Triumf», Vlad Iacob spune că discuțiile cu reprezentații Ministerului Sportului și cu cei ai Federației Române de Rugby ar fi, în acest moment, în impas.

”Nu știu ce să mai zic de «Arcul de Triumf», sunați-l în fiecare zi pe domnul Novak să-l întrebați, eu sunt sătul și nu am un răspuns ofical! Mi se spune «da, da, da», însă nu mi se spune și când.

Am fost deschis către toate variantele, am propus chiar să organizăm o discuție cu televiziunile, cu cei de la Federația de Rugby, ca să nu mai existe discuții cu programările, am vrut să coabităm și să găsim soluții «win-win». Dar cei de la Minister au ritmul lor.

Căutăm soluții pentru derby-ul cu Steaua (programat în etapa a șasea a ligii secunde, peste două săptămâni). Vom alege o variantă ținând cont și de dorința fanilor. Dupa părerea mea, arena din «Ștefan cel Mare» oferă o experienta groaznică, e unul dintre motivele pentru care suporterii n-au venit la meciurile noastre în ultimii ani. Cu părere rău, nu cred că mai reprezintă o soluție pentru anul 2022”, a mai spus Vlad Iacob.

Echipa ministerului în Ștefan cel Mare

În timp ce Dinamo a fost exilată la Clinceni, comuna unde până acum și-a disputat meciurile de pe teren propriu în Liga 2, echipa Ministerului de Interne, proaspăt promovată în cel de-al treilea eșalon, joacă fără probleme pe stadionul din «Ștefan cel Mare», oficial predat către CNI în vederea modernizării.

Sâmbătă seara, CS Dinamo, formația antrenată de Daniel Iftodi, a debutat cu victorie în Liga 3, impunându-se cu 2-1 în fața lui Arsenal Tunari. Meciul s-a jucat pe stadionul pe care, până în urmă cu două luni, Dinamo își disputa meciurile din prima ligă. De când ”câinii” au retrogradat în liga secundă, FC Dinamo 1948 și-a luat la revedere de la propriul stadion.

Citește și

”Phoenix” i-a cântat la masă lui George Simion, la nuntă. Nicu Covaci, concert privat pentru liderul AUR