--> -->

Dinamo pe urmele unui internațional? Ar fi o superlovitură

Prima lovitură grea pregătită de Dinamo pentru Superliga?! „Câinii” ar fi contactat-o pe Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguș.

Totuși, momentan, din sursele noastre, Dinamo are în continuare interdicție la transferuri și nu a confirmat nimeni de la echipă că roș-albii sunt în tratative cu belgienii!

Denis Drăguș, atacantul lui Standard Liege, ar putea juca pentru Dinamo începând cu următorul sezon. Reprezentanții formației din Ștefan cel Mare ar fi făcut deja primele demersuri pentru transferul atacantului în vârstă de 23 de ani, potrivit DHnet.

„Dinamo și-a exprimat oficial interesul pentru atacantul român”, a scris sursa citată.

Suișuri și coborâșuri pentru Drăguș

Fotbalistul român a evoluat în cea de-a doua parte a sezonului recent încheiat în Serie B, împrumutat la Genoa, formație care a promovat în primul eșalon al campionatului Italiei.

După finalul stagiunii, Denis Drăguș se întoarce la Standard Liege, club de care mai este legat contractual până în vara lui 2024. El nu ar intra, însă, în planurile belgienilor, astfel că sunt șanse mari să fie cedat din nou, potrivit Wallfoot.

În 5 meciuri a jucat Denis Drăguș pentru Genoa în Serie B, fără a reuși să marcheze
2 milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, potrivit Transfermarkt
1,8 milioane de euro a plătit Standard Liege pentru transferul lui Denis Drăguș de la Viitorul (actuala Farul), în 2019

Edi Iordănescu l-a propus pe Denis Drăguș la Rapid

Edi Iordănescu le-a transmis celor de la Rapid că Denis Drăguș poate fi o opțiune bună pentru perioada de transferuri din această vară. Selecționerul echipei naționale a României își dorește ca fotbaliștii pe care îi are în vizor pentru convocare să evolueze constant la echipele de club, iar atacantul de la Standard Liege se numără printre aceștia.

Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, a spus la ProSport Live că ia în calcul sugestia lui Edi Iordănescu.

„Nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus: «Domnule, avem doi-trei jucători foarte buni, care sunt în afara țării». De exemplu, despre Drăguș ne-a spus: «E un jucător la care ţin foarte mult și stă pe bancă de şase lunI. Îl pierd la naţională. Dacă tot investiţi, investiţi într-un jucător român pe care îl puteţi repatria şi să-i puteți creşte valoarea, ca să ajungă la echipa naţională». Mi se pare un lucru de bun simţ.

Da, sigur că analizăm aceste opţiuni. Dar nu numai. Le prioritizăm. Pe noi, jucătorii români cu potențial de echipa naţională, care evoluează în străinătate dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă, ne interesează”, a declarat Dan Șucu, la ProSport Live.

Citește și

Gabriela Sabatini despre Simona Halep: „Cu adevărat trist”