Dinamo – Oțelul, thriller sub fulgi de nea! FCSB – eliminată în Bănie

FCU Craiova – FCSB, scor 2-0, iar Dinamo – Oțelul, scor 3-3. Granzii istorici ai Ligii 1 sunt eliminați din această ediție a Cupei României!

FCSB, ”ucisă” de echipa lui Mititelu

Oltenii s-au impus datorită golurilor din finalul primei părți, Bauza (40) și Van Durmen (44).

În Bănie, Bauza a deschis scorul după o combinație superbă cu Aurelian Chițu. Atacantul a întors elegant, cu călcâiul, iar argentinianul a înscris pe lângă Andrei Vlad.

Apoi, după câteva minute, Van Durmen a rămas cu mingea la picior după o deviere în careul advers, a tras tare, cu stângul, fără nicio șansă pentru portar.

Pe stadionul ”Arcul de Triumf”, Dinamo a remizat cu Oțelul după un meci nebunesc!

Dinamo reînvață să marcheze

Bena a deschis scorul, în minutul 22, după un corner, cu capul. Apoi, Teles a restabilit repede egalitatea, în minutul 25. Bena și-a marcat în propria poartă în minutul 53, un ”tonto-gol”. Dinamo a acuzat lovitura și a mai primit un gol, Cisse, urcat în atac, în minutul 57.

În minutul 65, Amzăr a înscris frumos, șut tare la colțul. Doar a reaprins speranțele ”câinilor”. Abdallah a mai avut o ocazie mare, după care Goncalo, minutul 84, a egalat după centrarea lui Amzăr.

În minutul 90, Ahmed Bani a obținut un cartonaș roșu pentru Cisse, la pachet cu Dorinel Munteanu, în momentul în care scăpase spre poarta adversă! Bani a fost la câțiva pași de penalty! Un gol al lui Dinamo ar fi însemnat calificarea în sferturile Cupei României. Gregorio Goncalo și-a asumat responsabilitatea loviturii libere, de la 20 de metri, șut în forță, dar un adversar a scos în corner.

Totuși, Dinamo a arătat că ofensiva ar avea șanse să redreseze ”haita”. În Liga 1, în 18 etape, Dinamo a marcat 10 goluri. În această seară, a reușit 3!

FCU Craiova și Oțelul trec mai departe din această grupă.

Citește și

Manevra încercată de Cătălin Cherecheș: „Nu vrea să vină”