Dinamo obligată să nu piardă la Buzău. Cine susține ”haita”

Dinamo se pregătește de reluarea returului, ultimele două runde au tăiat din moralul pe care trupa lui Ovidiu Burcă îl căpătase după 3-0 cu Dej și 3-0 cu Oțelul Galați.

În acest moment, formația din Ștefan cel Mare pare ruptă de grupul formațiilor care luptă pentru promovare directă, dar nu mai trebuie să facă pași greșiți pentru a-și apăra (măcar) poziția pentru baraj.

15 lei biletul

FC Buzău a scos la vânzare online și la case biletele pentru duelul cu Dinamo, de pe 1 mai, ora 17:30, din prima etapă a returului de play-off Liga 2. Celelalte 2 meciuri sunt Unirea Dej – CSA Steaua și Poli Iași – Oțelul, bucureștenii mizând pe o victorie în Crâng și pe niște rezultate care să o avantajeze în confruntările din Transilvania și din Moldova.

Intrarea generală pe arena din Crâng este 15 lei, iar galeria „câinilor” are bilete separate, online.

Biletele pot fi achiziționate de aici: https://www.blt.ro/gloria-buzau-sc-dinamo-1948-sa-bucuresti-acces-galerie.html

Dinamo are disponibile sectoarele 36 si 37 de la peluza SUD (peluza oaspetilor).

În sezonul regular, Buzăul s-a impus cu 2-1, cele două echipe au mai jucat un amical în noiembrie, scor 2-2, iar în prima etapă din turul play-off-ului de Liga 2 a mai fost o remiză, 1-1.

Buzăul pe ”cai mari”

Buzăul vine după victoria cu Steaua, 1-0, iar Dinamo după înfrângerea cu Poli Iași, 1-3. Diferența e de doar un punct între cele două. Iar Dejul este la 4 puncte în spatele ”câinilor”.

Adrian Mihalcea, antrenorul lui FC Buzău, a fost eliminat pe finalul meciului cu CSA Steaua și nu va putea sta pe bancă la partida cu Dinamo, după ce a aruncat o minge în teren. Și elevul său Dudu va lipsi, care a luat „roșu” în prelungiri.

„Nu mă gândesc să pregătesc meciurile de baraj, mă pregătesc de meciul de săptămâna viitoare de la Buzău. Cât avem șanse matematice, trebuie să luptăm pentru locul 3”, a reacționat Ovidiu Burcă după eșecul cu Poli Iași.

Citește și

Şpagă la Metrorex, 7.500 euro pentru un post de ajutor de mecanic de tren. Mai multe persoane au fost arestate