--> -->

Dinamo obligată la victorie la Oradea. Detaliile deplasării în Ardeal

Dinamo se pregătește de deplasarea la Oradea, acolo unde echipa ”câinilor” va disputa două meciuri oficiale. Cu FC Bihor, în Cupa României, apoi cu UTA, în Liga 1.

Aseară, Oțelul și FCSB au remizat, scor 1-1, în aceeași grupă din care face parte și Dinamo, astfel că, în clasament, sunt gălățenii și roș-albaștrii pe primele două locuri, cu câte 4 puncte, după care sunt ”câinii” și cei de la FCU Craiova, cu câte un punct, ultimele în clasament sunt FC Bihor și SCM Zalău, cu zero.

Va fi iureș la Oradea

Vineri seară Dinamo va juca împotriva echipei de liga a treia, FC Bihor Oradea, lider în seria ei, pe un stadion plin. Luni seară, va urma partida cu UTA Arad în campionat, ultimul meci din turul sezonului regular, formația care tocmai a învins în Bănie, 3-2 pe FCU Craiova.

Pentru meciul cu Oradea sunt disponibile 500 de bilete pentru fanii dinamoviști, pentru partida cu UTA nu a fost dat niciun anunț oficial în acest sens. Meciul cu Oradea se va disputa cu casa închisă.

Cantonați mai multe zile acolo

Echipa va fi precum în cantonament la Oradea, plecarea va avea loc joi după-amiază cu avionul și Dinamo va rămâne în Oradea până marți, atunci când este programată revenirea în București.

Echipa se va caza în orașul de pe malul Crișului. Sâmbătă și duminică băieții lui Ovidiu Burca se vor antrena înainte de partida cu UTA, antrenamentele vor avea loc la Salonta, o localitate aflată aproape de Oradea, conform RadioDinamo.

Sâmbătă este programat și un eveniment special dedicat fanilor dinamoviști din zonă, așa cum s-a anunțat și pe pagina oficială a clubului. Evenimentul va avea loc la hotelul Ramada, de la ora 20:30.

Citește și

Drumul la fel de frumos ca Transfăgărășanul: de-abia a fost deschis!