Dinamo obligată la calcule: ”O să văd”

FC Buzău primește duminică, de la 12:00, vizita lui Poli Iași, într-o partidă din runda cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 2. Meciul va fi televizat pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Orice punct contează

Steaua București și Oțelul Galați se înfruntă tot astăzi, de la ora 14:30, în cel de-al doilea meci al zilei din play-off-ul ligii secunde. Partida va fi în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Ovidiu Burcă a anunțat că va fi și el cu ochii pe duelul din Ghencea, să vadă dacă se încadrează în limitele corectitudinii. În acest moment, ieșenii sunt promovați matematic, pe locul 2 este CSA cu 48 de puncte, Oțelul Galați – 45 de puncte, Dinamo – 40 de puncte, FC Buzău – 38 de puncte și Unirea Dej – 36 de puncte.

Meci special în Ghencea

Fără drept de promovare, Steaua are un motiv întemeiat să trateze cât se poate de serios duelul cu Oțelul: astăzi se împlinesc 37 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, iar fanii au încercat să se mobilizeze pentru a fi prezenți într-un număr cât mai mare în Ghencea.

Adversara roș-albaștrilor e Oțelul lui Dorinel Munteanu, echipă care are nevoie de puncte pentru a fi sigură de promovarea directă pe prima scenă.

Cum CSA Steaua nu are încă drept de promovare, dunărenii vânează al doilea loc de promovare directă, doar că resimt presiunea celor de la Dinamo, aflată la cinci puncte distanță.

Citește și

Dan Petrescu, explozie de nervi: ”Ne-au ciuruit, gata!”. A plecat din interviu