Dinamo, o nouă victorie. Cine s-a remarcat

Dinamo a câștigat și al doilea amical cu Ovidiu Burcă pe bancă, 1-0 cu SC Popești Leordeni, echipă din Liga 3.

Lazăr iese din nou la rampă

După 2-1 cu CS Plopeni, Dinamo s-a impus azi pe terenul celor de la SC Popești Leordeni, grație unui gol marcat de Vali Lazăr (35). Dinamo a început bine meciul, având ocazii prin Buhăescu, Dudea și Ahmed Bani. După ce gazdele au trecut de două ori pe lângă deschiderea scorului, prin Valentin Niculae (32 și 33), Vali Lazăr a marcat singurul gol al meciului.

Extrema dinamovistă a deschis scorul în minutul 35. Bordușanu a schimbat direcția foarte bine și i-a dat o pasă excelentă lui Lazăr. Mijlocașul lui Dinamo a scăpat pe partea stângă, l-a driblat pe portarul ieșit să-l blocheze și a șutat de la peste 30 de metri în poarta goală.

Ce l-a supărat pe antrenor

După pauză, Ovidiu Burcă a mizat pe mai mulți juniori, iar gazdele au început bine, antrenorul „câinilor” fiind nemulțumit că jucătorii săi nu țineau de minge și strigându-le ”Hai să ținem de minge”, a susținut GSP.RO.

Până la final de meci, Dinamo a mai ratat prin Andrei Florescu și Bogdan Gavrilă, în timp ce SC Popești Leordeni nu și-a mai creat ocazii importante.

Dinamo, care pe 6 august va începe sezonul de Liga 2, mai are programat un amical sâmbătă, cu CS Tunari, de la 10:00.

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Țone, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Bordușanu, A. Bani, V. Lazăr – Buhăescu. Au mai jucat: Eșanu, Buleică, Cr. Ionescu, G. Crețu, I. Roșu, Gavrilă, Florescu, Măgureanu, Al. Pop și Bobea

Mesaj simpatic pe gard: ”Ne dorim această victorie”

Deși fanii nu au voie la meci, un mic grup de tineri susținători dinamoviști a apărut lângă teren.

Aceștia au afișat două mesaje: ”Ne dorim această victorie” și ”Suntem cu voi”.

Citește și

Pe cine vrea Gigi Becali în locul lui Tănase. ”Nistor, plus alți doi”