--> -->

Dinamo, mari surprize pentru meciul cu Slatina

Dinamo are meci diseară, de la ora 17:00, cu Slatina, formație pe care Ovidiu Burcă a promovat-o în Liga 2. Un duel aprig, mai ales că și oltenii vor să impresioneze, teoretic, și ei sunt în cursa pentru play-off.

Partida va fi la Giurgiu, acolo unde Dinamo se simte bine și va evolua ”acasă” până la finalul lui 2022. Burcă a avut parte de vești negative cu 24 de ore înaintea meciului cu Slatina.

De ce era și mai important Bordușanu

Mijlocașul lui Dinamo, Antonio Bordușanu (18 ani), va lipsi cel puțin 6 luni de pe teren, în urma accidentării grave suferite la genunchiul drept, în meciul cu Metaloglobus (2-1).

”Are o ruptură de ligamente, plus meniscul afectat”, a precizat Ovidiu Burcă. Bordușanu era o piesă esențială întrucât „acoperea” postul de jucător eligibil U19, nu doar U21.

Delciu, favorit

Antonio a fost titular în 91 la sută dintre meciurile sezonului, a adunat 85 la sută din minutele ediției și a participat la 25 la sută dintre golurile formației sale.

În minutul 68, Bordușanu a fost înlocuit cu Cristian Delciu, 18 ani, o altă propunere a roș-albilor pentru jucătorul eligibil U19 la finalul lui 2022. Puștiul a avut o prestație curajoasă. A reușit câteva pase bune, și-a asumat și șutul la poartă.

Totuși, titular cu Slatina, pentru a menține regula U19, jucător născut în 2004, este portarul Denis Oncescu! Care-l trimite pe bancă pe Filip Dujmovic, titularul postului.

Dacă juca Delciu și se întâmpla ceva cu el, automat, Burcă trebuia sa l bage pe Oncescu, în acest moment singurul jucător care mai e eligibil U19!

 

Echipa Dinamo, diseară: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, A. Șerban – Iglesias, N. Roșu, Laruccea – Bani, Al. Pop, Ghezali.

Citește și

Micutzu, ironic cu Tudor Chirilă: ”Eu nu am resurse. Un pic de jeg. Tu, ca român, nu dormi mai liniștit?!”