Dinamo o are grea: ”Vă dezbrăcăm!”. Primă mai mare

Dinamo joacă duminică un meci vital pentru existența clubului, contra celor de la U Cluj (0-2), iar echipa va juca pe o primă de 100.000 de euro.

De fapt, bonusul s-a suplimentat cu 25.000 de euro în ultimele zile, prin contribuția DDB și a diverșilor oameni de afaceri.

Vizită la Săftica

Sâmbătă seară, jucătorii vor fi vizitați la Săftica de către suporteri, de cei din DDB și PCH, pentru a-i motiva pe elevii lui Dusan Uhrin. Fanii v

or să le arate atașamentul fotbaliștilor lor, chiar dacă sunt supărați pe ei. Dar nu toți ultrașii sunt pe genul pozitiv.

Fotbaliștii lui Dinamo au primit mesaje de amenințare din partea ultrașilor. Retrogradarea în liga secundă ar provoca haos în Ștefan cel Mare.

Dinamo a vândut încă de miercuri cele 13.770 de bilete pentru meciul decisiv cu Universitatea Cluj. Cei mai mulți susținători ai „câinilor” au înțeles apelul la calm făcut de Uhrin și de fotbaliști. Există și persoane cu o abordare diferită.

Fotbaliștii lui Dinamo, amenințați de cei din Peluza Sud

În tribunele arenei din Ștefan cel Mare a apărut o amenințare brutală, dar niciuna dintre cele două grupări, ”Peluza Cătălin Hîldan” sau „Peluza Sud”, nu și-a asumat mesajul.

Potrivit Playsport, mesajul din tribune este: ”Vă dezbrăcăm, sărim din peluză/ 3-0 fără nicio scuză” și ”B=Bătaie!”. Pe scurt, ultrașii nu acceptă o eventuală retrogradare a formației favorite.

Citește și

Candidează Mircea Geoană în 2024? ”Nu mă mai duc pe fentă, sunt vaccinat”