--> -->

Dinamo nu s-a oprit din transferuri: ”Calități interesante”

Dinamo l-a testat în amicalul cu Sporting Pitești pe atacantul Leonardo Mitruscsák (20 de ani), de la Gloria Bistrița (L3), desfășurat ieri, la Săftica.

Stoican a găsit o metodă inedită pentru a-l vedea la lucru pe Leonardo.

Atacantul le-a dat două goluri

Din informațiile GSP, Mitruscsák a jucat la Sporting Pitești și a marcat de două ori în poarta lui Dinamo, ambele goluri în prima repriză. Unul din penalty. „Este un vârf bun, cu calități interesante”, l-au descris martori oculari pe atacant.

Leonardo Mitruscsák are 6 selecții la naționala de juniori U19 a României, pentru care a înscris o dată într-un amical cu Israel U19.

Mitruscsák provine de la CSM Sighet și aparține de formația maghiară Kolorcity Kazincbarcika SC (L3).

Plus un fundaș

Dinamo a mai „împrumutat” la echipa de județeană, pentru acest joc-școală, și un mijlocaș central aflat în probe, Bogdan Nicolae, fost la Concordia Chiajna, vândut la Dacia Brăila.

”A fost un joc-școală, i-am băgat pe băieții care au jucat mai puțin. Sincer, nici nu s-a ținut scorul, am mai oprit meciul pentru scheme, am dat vreo opt, nouă, zece goluri. Au marcat și cei de la Sporting de două ori.

Bani a dat două goluri, Gabriel Răducan o dublă, a marcat și Dusan Celar de două ori. M-am bucurat că a fost un antrenament bun și că am jucat pe iarbă. Au intrat și Jovanovici, și Aloe, și Rici, revenit după accidentare, și Rodriguez, și Ivanov”, a declarat Stoican.

Citește și

Cioloş: ”Nu plec!”. Mesaj drastic către colegii din partid, replica dură a lui Barna