Dinamo nu riscă la Botoșani. Deciziile lui Stoican și cu cine replică Marius Croitoru

FC Botoșani vs Dinamo București (Liga 1, etapa a 24-a) se joacă diseară, de la ora 19:55, pe „Municipalul” din Botoșani, în direct la Look Sport, Digi Sport și Telekom Sport.

”Săptămână de foc”

Flavius Stoican s-a declarat încrezător într-o evoluție bună a dinamoviștilor la Botoșani și a subliniat că „important este să nu mai facem cadouri, trebuie să fiu atent să le transmit jucătorilor astfel de lucruri, pentru că dacă jucăm 11 la 11 lucrurile pot fi altfel”.

„Ne aşteaptă o săptămână de foc, cu trei meciuri foarte importante, contra celor de la Botoşani, CSU Craiova şi apoi cu UTA, doar că la momentul acesta toată energia şi atenţia noastră se îndreaptă către meciul de la Botoşani.

Am văzut şi declaraţiile celor de la Botoşani, nu concep ca victoria să nu le aparţină. Noi încercăm să ne ridicăm la nivelul lor. Ceea ce îmi dă speranţe este atmosfera din cadrul lotului, jucătorii sunt conştienţi că tot ceea ce s-a întâmplat a trecut, moralul lor este normal îşi doresc să reuşim o partidă bună contra celor de la FC Botoşani. Nu este o săptămână decisivă.

Până la urmă sunt atâtea meciuri de disputat, dar este o săptămână care poate să ne dea mult mai multă încredere. Important este să nu mai facem cadouri, trebuie să fiu atent să le transmit jucătorilor astfel de lucruri, pentru că dacă jucăm 11 la 11 lucrurile pot fi altfel.”, a declarat Flavius Stoican.

Miza pe defensivă

Antrenorul dinamovist nu a dorit să riște cu Azankpo din primul moment, mai ales că în această săptămână mai sunt duelurile cu CSU Craiova și cu UTA. Desire este rezervă.

Roș-albii au încropit un prim 11 în care accentul se pune pe faza apărării, din câte se poate observa din echipa trimisă pe gazon de Stoican.

Mai ales că Dinamo nu a obținut nici măcar un punct în deplasările acestui sezon!

ECHIPELE DE START

FC Botoșani

Pap – Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Haruț, Edjouma, Dican – Târcoveanu, M. Roman II, Souza. Antrenor Marius Croitoru
Rezerve: Contra, Patache, Neciu, M. Filip, Mateus, Lupeta, M. Roman I, Fili, Mailat

Dinamo

Cristiano – Tomozei, Patriche, Ehmann, A. Radu – Pierret, J. Rodruguez – Bani, Ivanov, Buleică – Ivanovski. Antrenor Flavius Stoican
Rezerve: Chesneau, Fara, R. Grigore, Aloe, Jovanovic, Crețu, Bordușanu, Azankpo, Celar

Citește și

Circ în Parlament. Virgil Popescu, bruscat de George Simion: ”Ești un hoț”, ”Ești un prost”