--> -->

Dinamo nu poate scăpa ușor de Espinosa: ”Vin notele de plată”

Mircea Rednic a adus șase jucători în mandatul său, încheiat săptămâna trecută, după ce Iuliu Mureșan și-a asumat demiterea lui.

În afara lui Cătălin Carp, niciunul dintre fotbaliștii aduși de el nu este sigur că va continua în Ștefan cel Mare, deja ”câinii” s-au despărțit de Petar Gluhakovic și Marko Nunic.

Espinosa e rupt

Oficialii celor de la Dinamo vor să reformeze lotul la începutul anului viitor sub conducerea lui Flavius Stoican, noul antrenor al echipei.

Chiar dacă oficialii clubului s-au asigurat la ultimele transferuri cu o clauză de reziliere unilaterală în iarnă, situaţia se complică în cazul lui Michel Espinosa. Francezul a suferit o accidentare serioasă la ligamente, detaliu de care vă informam zilele trecute.

În aceste condiţii, rezilierea unilaterală a contractului nu mai poate fi activată şi Dinamo va trebui să ajungă la un acord cu fotbalistul pentru a putea desface înţelegerea scandentă vara viitoare.

Săgeți către Rednic

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners, a trimis câteva săgeţi spre Mircea Rednic când a fost chestionat despre situaţia lui Michel Espinosa:

“Espinosa a venit total nepregătit, a fost tras de el în ultimul hal şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat, s-a rupt. Rămâne de văzut cum ne vom descurca cu desfacerea contractului. Asta este. Încep să vină notele de plată, cum am mai zis”, a spus Zăvăleanu pentru Fanatik.

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a fost legitimat la Dinamo pe data de 14 octombrie, fiind adus la echipă de Mircea Rednic. A apucat să joace patru meciuri pentru Dinamo, iar în trei dintre ele a fost integralist. Însă, ultima apariţie a mijlocaşului francez a fost pe 7 noiembrie, în confruntarea cu CFR Cluj, pierdută cu 0-3 de Dinamo.

S-a accidentat grav la un antrenament, iar problema la ligamente ar putea să îl ţină departe de teren mai multe luni. În următoarea perioadă, oficialii dinamovişti vor purta discuţii pentru rezilierea contractului.

Citește și

Profeția lui Virgil Musta despre ”valul 5”: ”Doar cu pierderi de vieți omenești”