Dinamo nu moare, e puternică: ”Play-off”

Dinamo trece prin momente dificile din punct de vedere financiar, dar administratorul special al clubului spune că sunt soluții de ieșire din criză.

Vlad Iacob a transmis la Metropola TV faptul că nu este o soluție ca Dinamo să pornească din liga a patra, așa cum transmit chiar unii foști jucători, printre care și Florin Răducioiu (detalii aici).

Mesaj către Badea, Șerdean și Țâlnar: ”Să fie rezonabili”

”Cei care înțeleg mai puțin gravitatea situației sunt ceilalți acționari din cadrul clubului, în special domnul Șerdean. Ar trebui să fie rezonabili. Eu cred că lucrurile vor merge înainte, că Dinamo va supraviețui ba, mai mult, că vom face o figură frumoasă și vom reuși să intrăm în play-off. Bine ar fi să ieșim din insolvență, să ieșim mai puternici.

Scenariul opus, în care Dinamo s-ar duce în faliment, ar însemna ca un alt Dinamo, care va începe din Liga 4, probabil, să fie identificat la un moment dat drept continuatorul acestei echipe, adică să preia aceste datorii. Ar fi mult mai greu așa.

Pot trece ani de zile până ca respectiva echipă să ajungă în primele două ligi, plus că datoriile respective ar rămâne și s-ar acumula și dobânzi”, a spus Vlad Iacob la Metropola TV.

”Chiar și acum sunt niște investitori”

Vlad Iacob susține că se află într-un permanent contact cu diverși investitori interesați să preia Dinamo și nu ezită să le răspundă gloriilor clubului care cer imperativ intrarea în faliment.

”A fost greu, nu foarte greu, dar împreună cu echipa mea am reușit să identificăm investitori. Chiar și acum sunt niște investitori pregătiți să vină și să preia clubul și să achite o parte foarte importantă din aceste datorii.

Cu privire la foștii fotbaliștii, cu tot respectul pentru carierele lor sportivă, ar trebui să apeleze la specialiști cu expertiză înainte să emită o opinie. Ei ar trebui să fie mai responsabili, fiindcă sunt formatori de opinie și foarte mulți fani care iau ca atare ce spun ei în spațiul public.

Să n-aibă încredere în ce spun eu, dar îi pot direcționa către experți în drept sportiv și reorganizări și vor înțelege atunci că soluția cea mai bună și cea mai ieftină pentru clubul Dinamo este reorganizarea”, a mai declarat Iacob, conform sursei citate.

Citește și

Viena sugerează că va accepta aderarea României la Schengen: ”Doar în acest moment”