--> -->

Dinamo nu marchează deloc, CFR Cluj dă pe bandă rulantă!

Dinamo are meci duminică pe Arena Națională cu CFR Cluj, de la ora 21:30, iar ”câinii” speră să aibă aproximativ 20.000 de spectatori alături. Până în acest moment, este bifat doar un sfert din plan, din vânzarea biletelor și abonați.

Toate cifrele sunt pro-CFR Cluj

Echipa lui Ovidiu Burcă a adunat 4 eșecuri la rând, în timp ce ardelenii au ajuns doar la un punct în spatele liderului FCSB, după 3-0 aseară cu Sepsi. Formația lui Andrea Mandorlini a bifat 6 victorii în ultimele 7 etape, pierzând doar în Giulești, 1-3 cu Rapid.

Dinamo de-abia a reușit să obțină un punct în ultimele 10 confruntări directe cu CFR Cluj. Și a marcat doar de două ori în aceste partide!

Dacă atacanții lui Dinamo au uitat să mai dea goluri, iar acest detaliu se observă și în faptul că în ultimele 4 etape, tot atâtea înfrângeri, echipa nu a marcat deloc, ofensiva lui CFR Cluj merge brici!

Daniel Bîrligea a dat gol după 9 meciuri pe zero

Atacantul CFR-ului, Daniel Bîrligea, 23 de ani, a marcat joi seară cu Sepsi (3-0), a punctat în premieră după 9 meciuri (8 de Liga 1 și unul de Cupă) în care nu a dat gol și s-a întrecut în ratări. A punctat din pasa lui Otele, cel alături de care ar putea juca duminică în primul 11.

Vârful speră să înceapă în primul 11 al ardelenilor pe Arena Națională, mai ales că visează la o convocare la prima reprezentativă. Are 3 goluri și 5 assist-uri în 14 meciuri în actuala ediție în toate competițiile.

CFR a început cu mulți jucători din garnitura secundă aseară cu Sepsi, menajându-și titularii pentru duelul cu Dinamo. Mandorlini a început în atac cu Juricic și Betancor, alți doi atacanți buni.

În plus, inclusiv fundașul stânga Mario Camora a marcat trei goluri în ultimele trei meciuri oficiale, două de Liga 1 și unul de Cupă.

Citește și

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, vine în România