--> -->

Dinamo nu l-a vrut, n-a mai așteptat

Dinamo a transferat patru jucători de la Gaz Metan, profitând de problemele financiare ale clubului din Mediaș.

I-a adus pe Moura, Morar, Grădinaru și Irobiso. Mai rămăsese Nasser Chamed, fotbalist care a fost ”fentat” de Farul Constanța, marinarii promițându-i că va semna cu gruparea lui Gică Hagi, ceea ce nu s-a mai întâmplat.

Va juca împotriva ”câinilor”!

Chamed ar fi dorit să negocieze cu Dinamo, mai ales că suporterii din Ștefan cel Mare îl îmbiau să semneze cu clubul din Capitală, dar oficialii grupării au transmis că nu mai sunt locuri liber la echipă, cu toate că Nikos Kainourgios îl ocupă practic degeaba! Nici acum nu a reziliat cu Dinamo!

Astăzi, Chamed a ajuns la un acord cu Chindia Târgoviște, iar imediat după pauza competițională va putea juca împotriva lui Dinamo în runda directă din play-out. Meci care se va juca pe terenul Chindiei.

Aflat din 2017 la Gaz Metan, Nasser Chamed a fost declarat liber de contract și și-a găsit deja echipă. Va rămâne în play-out după ce a semnat cu Chindia Târgoviște un angajament până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru un an, a anunțat Playsport.

Astfel, clubul dâmbovițean devine a doua destinație din Liga 1 pentru fotbalistul din Insulele Comore, națională pentru care a jucat de 23 ori și a marcat un gol.

”Fentat” de Farul

Trupa lui Săndoi a profitat de indecizia lui Hagi, care intenționa să-l aducă pe litoral. La începutul săptămânii, Chamed însă a erupt pe pagina de Instagram a suporterilor Gazului.

”Farul nu m-a respectat, am primit ieri un mesaj de la directorul sportiv Zoltan Iașko. Mi-a spus că nu mai fac transferuri până vară, este incredibil, am depus memoriu pentru Farul și ei mi-au făcut asta.

Am fost până la Cluj să vorbim, mi-au zis că semnăm, dar s-au răzgândit. Sunt foarte dezamagit. După partida cu CFR Cluj făcusem acest acord cu Constanța, acum nu pot să joc, nu primesc salariu, nimic. Asta e! Nu cred că plec acasă, dar sunt extrem de dezamăgit de Farul. Am crezut că acolo sunt oameni serioși, dar, din păcate, nu este așa”, a declarat Nasser Chamed.

Citește și

Ilinca Vandici: ”I-aș ierta absolut orice”