Dinamo nu a reușit să-l convingă, ”preferă” să se lupte pentru titlu

Dinamo a reușit la miezul nopții să-l convingă pe Jonathan Rodriguez, 31 de ani, să sosească azi la București și să semneze cu ”câinii”, în shimb nu a putut să ajungă la un numitor comun cu o altă țintă importantă a roș-albilor.

Nu s-au pus de acord la bani

Este vorba despre Antoni Ivanov, mijlocașul central bulgar de 26 de ani legitimat la Universitatea Craiova, care nu mai intră, însă, în planurile lui Laurențiu Reghecampf, care nu l-a luat nici în cantonamentul din Antalya, nici la prima etapă din 2022.

Pentru că nu mai intră în planurile clubului, Antoni Ivanov a primit de la Universitatea Craiova un document, valabil până pe 15 ianuarie, potrivit căruia poate negocia cu orice formație, cum că poate pleca oriunde în schimbul a 50.000 de euro. Ceea ce nu s-a întâmplat.

Bucureștenii au fost în tratative cu închizătorul bulgar, însă nu au ajuns la niciun acord, iar negocierile s-au încheiat. Ivanov nu va veni la Dinamo!

Nu se știe dacă va rămâne la Craiova, echipă care se va lupta la titlu, sau va alege o altă formație din țară sau din străinătate.

I-a mai vrut pe Qaka, Ventura și Cascini

Pentru postul de mijlocaș central, Dinamo i-a mai avut pe listă în această iarnă pe Kamer Qaka , Denis Ventura și Juan Cascini.

Doar că niciuna dintre mutări, din diverse motive, nu s-a mai realizat.

Citește și

Edward Iordănescu, ironic la numire: ”Da, m-au susținut americanii. Tot timpul vor prima rezultatele”