Dinamo, noul obiectiv: ”Nu e o chestie certă”

Dinamo a profitat din plin de colapsul instalat la Gaz Metan Mediaș, a adus deja trei jucători pentru fiecare compartiment.

Gabriel Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar au fost deja antamați, iar nigerianul Christian Irobiso li se va alătura zilele următoare, de îndată ce va deveni liber de contract.

O singură victorie în ultimele 6 luni

În acest moment, coroborat cu remiza înregistrată la Arad, cu UTA, în inferioritate numerică. oficialii dinamoviști sunt mai optimiști în privința luptei pentru evitarea retrogradării, cu toate că suporterii încă nu împărtășesc aceeași atitudine.

Unul dintre oamenii care s-au implicat foarte mult în transferurile din 2022, administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, este de părere că alb-roșii sunt obligați să ocupe un loc deasupra celor care duc la baraj, astfel încât să nu mai existe niciun fel de emoții în privința retrogradării.

În acest moment, Dinamo e pe penultimul loc în clasament, direct de Liga 2, cu doar trei victorii, ultima în urmă cu două luni.

Conducerea grupării din Ștefan cel Mare speră ca noile achiziții să ridice nivelul formației și rezultatele să apară din nou pentru Dinamo.

”S-au antrenat destul de puțin”

”De la Mediaș au fost aduși trei jucători, Grădinaru, Moura și Morar. Astăzi au intrat în comisie, pentru că nu ajunge să ai un document de reziliere, trebuie să-ți și confirme comisia că jucătorul respectiv a devenit liber și poate semna cu alt club.

Dacă au fost declarați liberi și pot fi legitimați, aceștia au, teoretic, drept de joc. Din câte știu, s-au antrenat destul de puțin în ultima perioadă.

Ține de Flavius Stoican dacă pot fi utilizați sau nu. Ei nu au fost aduși cu acord de transfer. Din punctul de vedere al jucătorilor care compun Dinamo, această echipă ar trebui să se ridice deasupra locurilor de baraj.

Nici barajul nu este o chestie certă în momentul în care ajungi la el”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport.

Citește și

A avut o relație cu Cristi Borcea, a fost eliberată din închisoare