--> -->

Dinamo negociază la sânge numărul suporterilor ”câinilor” la Mioveni

FC Argeș – Dinamo are loc pe 3 iunie, de la ora 21:00. Meciul va fi televizat pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Returul de sâmbătă seară, de la ora 21:00, dintre FC Argeș și Dinamo se va desfășura pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni. Nu se mai joacă la Pitești, pe arena „Nicolae Dobrin”.

FC Argeș a acuzat că nu merge nocturna pe arena „Nicolae Dobrin”

Gazdele au acuzat că ar fi probleme cu instalația de nocturnă, de aceea au mutat meciul la 20 de kilometri distanță. În documentul remis marți către Primăria Mioveni, FC Argeș solicită aprobarea ca meciul să se joace pe acel stadion specificând că instalația de nocturnă (Mavolux 5032 C USB) este nefuncțională, a notat GSP.

Și este invocată o adresă primită de la Serviciul Public de Exploatare a Patrimioniului Municipiului Pitești. FRF a oficializat mișcarea marți seară, roș-albii au acceptat situația. „E terenul mai bun la Mioveni”, a reacționat Andrei Nicolescu, amuzat.

Suporterii lui Dinamo sunt revoltați

În schimb, suporterii dinamoviști nu au întâmpinat vestea prea bine. La Mioveni sunt 10.000 de locuri, față de stadionul din Trivale de 16.000 de locuri. Roș-albii voiau să vină aproximativ 5.000 de suporteri la meciul ce-ar putea marca revenirea în Liga 1 a roș-albilor, de aceea au existat apostofări dure în mediul online.

Miercuri, conducerea dinamovistă a luat legătura cu omologii de la clubul piteștean pentru a lămuri situația suporterilor „câinilor” ce se vor deplasa la partida de sâmbătă.

Protocolul inițial: 1.700 de „câini”. Acum, vor și mai mulți

Vlad Iacob, administrator special al lui Dinamo, s-a luptat ca roș-albii să aibă cât mai multe tichete pentru manșa secundă. Protocolul semnat între grupări a prevăzut ca 1,700 de bilete să fie alocate „câinilor” pentru meciul retur. Un angajament iscălit înaintea partidei de pe Arena Națională.

„Acum, facem tot posibilul să suplimentăm acest număr”, au transmis oficialii dinamoviști, mai ales că sunt mulți suporteri care vor să străbată, sâmbătă, drumul până la Mioveni, aproximativ o oră și jumătate pentru a vedea live promovarea echipei favorite.

În protocolul inițial nu era precizat stadionul, astfel că dinamoviștii nici nu concep să primească mai puține bilete, chiar dacă partida se va desfășura pe o arenă mult mai mică. „E menționat un număr, nu un procent”, au mai adăugat bucureștenii.

Citește și

Greva în Educație continuă, Guvernul refuzat: „Profesorii nu sunt de acord cu eșalonarea pe trei ani a măririi salariale”