Dinamo negociază cu un mijlocaș care a jucat la Benfica!

Dinamo încearcă să dea lovitură pe piața transferurilor în această iarnă și forțează aducerea lui Ljubomir Fejsa, închizător cu 169 de meciuri în tricoul echipei Benfica.

Și el e liber de vara trecută!

Totuși, chiar dacă este liber de contract după ce s-a despărțit de Partizan Belgrad în luna iulie, Ljubomir Fejsa nu este deloc ușor de convins, ținând cont de CV-ul și pretențiile fotbalistului. Nu există un acord în ceea ce privește salariul, anunță Fanatik.

Dinamoviștii au transmis că au fost discuții cu sârbul, dar așteaptă un răspuns oficial al jucătorului, „acum, situația s-a mai răcit un pic”, au transmis ei pentru GSP.ro.

Fotbalistul ar aștepta și alte oferte din Europa sau Arabia Saudită.

Cine este Ljubomir Fejsa

Ljubomir Fejsa este un mijlocaș defensiv care a evoluat de-a lungul carierei la Hajduk Kula, Partizan Belgrad, Benfica, Olympiakos, Deportivo Alaves și Al Ahli.

Cea mai bună perioadă din carieră a petrecut-o la Benfica, unde a jucat 169 de meciuri și a marcat de două ori. Acesta are nu mai puțin de 70 de meciuri în cupele europene.

Cea mai mare cotă de piață a avut-o în 2018, când ajunsese să valoreze 15 milioane de euro!

Fejsa are și 25 de meciuri în naționala Serbiei, pentru care a debutat în 2007, într-o victorie, scor 1-0, cu Kazakhstan.

În sezonul 2022/2023, ultimul în care a evoluat, sârbul a strâns 32 de meciuri în toate competițiile pentru Partizan, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

Ljubomir Fejsa are un palmares impresionant

Fejsa a câstigat nu mai puțin de 23 de trofee în carieră, cele mai multe cu Benfica (13).

Benfica (2013-2020) – 5 titluri de campion, 2 Cupe, 3 Cupe ale Ligii și 3 Supercupe
Olympiakos (2011-2013) – 3 titluri de campion, 2 Cupe
Partizan (2008-2011, 2022-2023)- 3 titluri, 2 Cupe

Citește și

Oana Lasconi a revenit în forță! Tânăra a spus tot adevărul despre viața ei intimă: ”Faci față și plângi”