Dinamo n-are lot, dar își trage ”satelit”

Campioana județului Arges este CS Rucar, echipă care va juca în dublă manșă pentru promovarea în Liga 3.

Se face dacă promovează

Meciurile de baraj pentru promovare în Liga 3-a, ediția 2022-2023, sunt programate pe 18 și 25 iunie, iar formația localității în care s-a născut Dan Nistor, fost căpitan al lui Dinamo, se va duela cu Dunărea Calafat, orașul care l-a dat pe Gică Popescu.

Dacă ajunge în Liga 3, CS Rucăr va fi ”satelitul” lui Dinamo, pentru că aici vor juca rezervele echipei din Liga 2, anunță Prosport.

Mai mult, CS Rucăr este patronată de unul dintre sponsorii lui Dinamo, Claudiu Ciolan, și e susținută de promotorul Adrian Troscenco.

A pus banii pentru autocar

Cs Rucar are în componență câțiva jucători interesanți, cum ar fi frații Jenaru, care au evolaut și-n Liga 2, Fernando Dobre, fost component al echipei lui Dorinel Munteanu, Oțelul Galați, dar și foștii „stegari” Marinescu și Mara.

Altfel, în februarie, CS Rucăr a și jucat în ”Ștefan cel Mare” cu CS Dinamo, iar trupa roș-albă s-a impus cu 4-1. Golul clubului argeșean a fost marcat de Claudiu Ciolan, investitorul principal al clubului și totodată unul dintre sponsorii trupei bucureștene, cel care a ajutat și la achiziționarea autocarului clubului bucureștean.

”Da, l-am cumpărat. Momentan, autocarul va fi folosit de echipa de seniori. E în regulă din ce-am văzut. Mai are mici probleme, dar se rezolvă. Este autocarul echipei dinainte, cu stema și trofeele pe el”, spunea acesta pentru Playsport.

Citește și

Andreea Bănică despre o eventuală infidelitate a soțului: ”M-aș gândi acum”