--> -->

Dinamo, mutare foarte importantă: mijlocaș spaniol

Dinamo a perfectat astăzi cea mai importantă mutare a verii, cel puțin până acum. A adus un jucător care tocmai a bifat cel mai bun sezon din carieră!

Din prima ligă slovacă

„Dinamo 1948 București anunță transferul mijlocașului spaniol Dani Iglesias la clubul nostru, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) și-a început cariera la Deportivo La Coruna și a mai evoluat în Spania pentru Alaves și Guadalajara.

În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croației, a jucat pentru Istra și Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiționale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava și Sered.

E bine pentru Dinamo!

24 de meciuri a jucat Dani Iglesias, sezonul trecut, pentru Sered, în campionatului Slovaciei.

32 de partide e adunat Dani Iglesias în prima ligă din Croația pentru Istra și Rijeka. În tricoul croaților de la Rijeka a jucat 3 meciuri în Europa League.

2 selecții la reprezentativa sub 17 ani a Spaniei are Dani Iglesias.

27 de ani a împlinit Dani Iglesias în această lună, pe 17 iulie”, au anunțat cei de la Dinamo pe canalele de comunicare.

Citește și

Câți bani se cere pe Palatul Bragadiru, scos la vânzare