Dinamo mai refuză și ea! Decât să vină el…

Dinamo caută atacant pentru a întări echipa lui Zeljko Kopic în perspectiva luptei pentru salvarea de la retrogradare. Până acum a sosit doar fundașul nord-macedonean Darko Velkovski.

Dinamo caută atacant: unul care să dea goluri!

Pe lista „câinilor” mai sunt și câțiva atacanți, de la care Dinamo așteaptă un răspuns concret. Zilele trecute, bucureștenilor le-a fost propus un fost campion al României, Billel Omrani, 30 de ani, informațiile GSP.ro afirmând că francezul crescut la Marseille ar fi luat în calcul o eventuală propunere din partea roș-albilor.

Dinamo a analizat propunerea primită, mai ales că s-a lovit de numeroase refuzuri din partea unor atacanți, însă, în cele din urmă, a declinat varianta Omrani.

„Câinii” au considerat că nu au timpul necesar, în lupta pentru evitarea retrogradării, ca să-l aștepte pe Omrani să-și revină, fizic și psihic, având nevoie de fotbaliști care să impresioneze direct, de la primul meci.

Nu ar fi fost vorba de salariu, întrucât pretențiile francezului s-au diminuat mult în ultimii ani. Doar că Dinamo s-a interesat de situația generală a lui Billel și a declinat propunerea.

7 meciuri a adunat Omrani la Petrolul, fără nimic notabil în dreptul său

A fost preferatul lui Becali. Apoi, ”clientul” favorit

Fost multiplu campion cu CFR Cluj, Omrani este pe o pantă descendentă a carierei, tocmai a plecat de la Petrolul Ploiești. Nu a mai intrat în planurile antrenorului Florin Pîrvu, care, de altfel, a și spionat azi jocul „câinilor”, în perspectiva primei etape a Superligii, din 20 ianuarie.

Omrani a fost, la un moment dat, ”feblețea” lui Gigi Becali, care a insistat mult să-l transfere la FCSB.

Doar că mutarea s-a dovedit un fiasco. Billel nu a mai reușit evoluțiile care i-au adus elogii în Gruia, ceea ce i-a adus nemulțumirea lui Gigi Becali. Patronul FCSB a avut numeroase intervenții publice în care l-a ironizat pe Omrani, până când părțile s-au despărțit.

Omrani nu a reușit să se impună nici la Ploiești. A venit supraponderal la Petrolul, a mai slăbit, însă nu s-a lipit la gol. ”Găzarii” au reziliat cu el zilele trecute.

Citește și

Ger cumplit, va fi și minus 20 de grade Celsius: când scăpăm de vremea rea