Dinamo la finalul lui 2022: ”Să vină niște oameni serioși”

Dinamo așteaptă mâine, vineri, 9 decembrie, o decizie uriașă din partea instanței, vizavi de noul plan de reorganizare modificat, care ar putea introduce clubul într-o nouă eră.

Ce urmează

Asociația Peluza Cătălin Hîldan ar putea trece la conducerea grupării, ca acționar majoritar, în locul lui Dorin Șerdean și ”Lotus”, iar datoriile clubului s-ar diminua de la 8 milioane de euro la 1,5 milioane de euro.

În ceea ce privește echipa, ea se va reuni pe 8 sau 9 ianuarie, cu gândul de a ataca play-off-ul, campionatul reluându-se după 25 februarie 2023.

În ultima confruntare din 2023, ”câinii” au pierdut oportunitate de a învinge Unirea Slobozia, în grupele Cupei României, scor 3-3, după ce Dinamo a condus cu 3-0.

”E nevoie de mai multă liniște”

”Totul a mers bine până am luat cartonașul roșu. Noi încercăm să construim, să pasăm. Ce superioritate teritorială să mai faci atunci?

Trebuie să discutăm serios. Astfel de meciuri, unele pe care le construiești, nu ai voie să le pierzi, să faci astfel de greșeli. Pun totul pe seama lipsei de maturitate. Până la roșu am făcut un meci extrem de bun. Am marcat 4 goluri, unul anulat. Controlam spațiile, posesia.

Eu nu comentez arbitrajul, nu o voi face niciodată,. A fost tensiune. Noi încă vedem agreșeleile de arbitraj în Liga 2. Sunt și ei oameni, pot să greșească. Când va veni VAR-ul la Liga 2 poate o să dispară.

E nevoie de mai multă coerență, de mai multă liniște. Este foarte important ca toată nebunia asta legată de acționariat să se așeze, să vină niște oameni serioși. Eu cred că incertitudinea e cea mai grea. Nu poți tu controla foarte multe lucruri. Știu ce e de făcut, doar că e nevoie să vină niște oameni care să ne ofere stabilitate”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport.

Citește și

Oltenii protestează vizavi de neacceptarea României în spațiul Schengen