--> -->

Dinamo la distanță de Gaz Metan. Ce va urma

Dinamo a început ziua de miercuri, 23 februarie, la 6 puncte în spatele celor de la Gaz Metan și-a încheiat-o cu 2 puncte peste medieșeni. Prelund locul de baraj al sibienilor!

Gaz Metan a fost penalizată cu încă 8 puncte în ședința Comisiei de Disciplină de astăzi.

Gaz Metan a mai fost deja depunctată cu două puncte pe 11 februarie, din cauza neplății datoriei către Ronaldo Deaconu, 110.000 de euro.

De ce 8 puncte și nu 6!

Ședința Comisiei de Disciplină s-a încheiat, iar Gaz Metan a fost penalizată cu încă 8 puncte în clasament, conform GSP. Medieșenii au fost primit 6 puncte de penalizare după ce nu au reușit să plătească datoriile către Mihai Teja și staff-ul său, 70.000 de euro.

De asemenea, Gaz Metan a fost penalizată cu încă 2 puncte, pentru datoriile către Ioan Mărginean, fostul conducător al echipei, aproximativ 30.000 de euro.

În urma acestei depunctări, Gaz Metan va rămâne cu 14 puncte, cu două sub Dinamo, care urcă pe locul de baraj. Iar depunctările vor continua la gruparea din Mediaș, următoarea sancțiune fiind de alte 4 puncte, pentru noi datorii!

Jucătorii spun că evită barajul

În acest week-end sunt meciuri importante și pentru zona în care evoluează ”câinii” în acest moment. Dacă roș-albii evoluează contra Rapidului, Gaz Metan, dezmembrată, va juca împotriva celor de la FCU Craiova, la Mediaș.

Bucureștenii caută să prindă din urmă grupul dinainte, nu va reuși în sezonul regulat, va încerca în play-out. Jucătorii lui Flavius Stoican sunt de părere că pot evita și barajul! Pentru asta e nevoie să mai depășească alte două formații, ceea ce au reușit în ediția precedentă.

Iată cum arată clasamentul în zona de play-out:

FC Argeș – 41 de puncte
Rapid – 36 de puncte
UTA – 34 de puncte
Sepsi – 33 de puncte
Chindia – 29 de puncte
CS Mioveni – 28 de puncte
FCU Craiova – 27 de puncte
Dinamo – 16 puncte
Gaz Metan – 14 puncte
Clinceni – 11 puncte

Citește și

Alegeri în DDB: ”Nu mai candidez”