Dinamo l-a vrut, U Cluj l-a luat!

Brazilianul Roger Junio, mijlocaș ofensiv de 27 de ani, ex-CFR Cluj și UTA, a fost prezentat de U Cluj.

Sud-americanul a fost dorit și de Dinamo, însă jucătorul a ales să lupte pentru play-off, nu pentru evitarea retrogradării.

Prezentat de U Cluj înainte de Anul Nou

U Cluj l-a prezentat în ultima zi a lui 2023 pe mijlocașul ofensiv brazilian Roger Junio, 27 de ani, care revine în Liga 1, după experiențele de la CFR Cluj și UTA.

Sud-americanul a fost și pe lista lui Dinamo, din informațiile GSP, doar că ardelenii s-au mișcat și l-au convins să semneze. Va pleca în cantonament în Antalya, la Belek, alături de U.

Nu a fost neapărat o chestie financiară, cât a fost vorba de implicarea celor de la U Cluj și alegerea fotbalistului, susțin apropiații jucătorului.

Astfel, gruparea de pe malul Someșului a mutat pentru a doua oară în mercato, în tentativa de a întări lotul pentru o calificare în play-off. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a adus un al doilea brazilian după fundașul central Thalisson Kelven (27 de ani).

Roger revine în România, după jumătate de an în Arabia Saudită

Plecat în vară de la UTA, Roger Junio Rodrigues Ferreira revine în Superligă. El a jucat în prima parte a acestui sezon în Arabia Saudită, la Al Taraji, pentru care a strâns 9 meciuri și 4 goluri.

2022 este anul în care Roger a cucerit campionatul cu CFR Cluj, adunând acolo 35 de apariții și 5 assist-uri

Citește și

Florin Răducioiu se însoară din nou, la 53 de ani: propunere chiar în noaptea de Revelion