--> -->

De ce l-a vrut Dinamo pe Tamaș: ”Sigur ajuta”

Dinamo a încercat să-l readucă la club pe veteranul Gabi Tamaș (39 de ani), însă fundașul a preferat să meargă la adversara ”câinilor” din campionat, Concordia Chiajna.

Bani mai mulți, dincolo

Motivul aceste alegeri este simplu: stabilitatea financiară pe care ilfovenii o au, în comparație cu haosul din ”Ștefan cel Mare”.

Cel care a confirmat informația este chiar antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă. Tehnicianul a recunoscut că și-ar fi dorit un lider precum Gabi Tamaș, însă este conștient de faptul că a avut concurență acerbă și n-a avut prea multe șanse de izbândă.

Concordia Chiajna îi oferă un salariu de 8.000 de euro pe lună, bani pe care nu i-ar fi văzut niciodată la Dinamo, în condițiile actuale.

Dacă totuși ar fi acceptat propunerea celor de la Dinamo, Tamaș s-ar fi întors în ”haită” după o pauză de 13 ani. Între timp, a jucat și pentru rivala roș-albilor, FCSB.

”Adversarele noastre se mișcă”

Ultima dată când Gabi Tamaș a evoluat pentru Dinamo se întâmpla în sezonul 2008/2009, când îl lua împrumut de la Auxerre, iar după doar șase luni era trimis înapoi în Franța.

”Gabi Tamaș, dincolo de a fi un bun jucător, este un lider. Nu este ușor să transferi lideri, nu e ușor să mai găsești lideri în acest moment. Din perspectiva asta, Gabi sigur ne-ar fi ajutat, dar Chiajna este un club unde există o mare stabilitate, are condiții foarte bune de pregătire.

Din punct de vedere financiar, întotdeauna lucrurile au stat în regulă acolo și îi felicit pentru transferul lui Tamaș. Adversarele noastre se mișcă, dar noi încercăm să fim cât mai omogeni, să fim cât mai uniți în momentul de față”, a declarat Ovidiu Burcă, conform as.ro.

Dinamo, vecină de clasament cu Concordia

În Liga 2, cu doar trei etape rămase de disputat din sezonul regulat, Dinamo stă puțin mai bine decât formația din Chiajna: Dinamo este pe locul 8, cu 24 de puncte, în timp ce Concordia se află pe locul 9, cu 23 de puncte.

Locul 6, ultima poziție care asigură prezența în play-off, este ocupat de Gloria Buzău, cu 26 de puncte.

Citește și

Marcel Ciolacu amenință: ”Începeam cu suspendarea lui Klaus Iohannis”