Dinamo l-a vrut pe atacantul ajuns la Rapid!

Rapid l-a prezentat deunăzi pe primul jucător transferat în mercato de iarnă, este vorba de atacantul Florent Hasani, 26 de ani, un internațional kosovar.

În vârstă de 26 de ani, acesta joacă din vara lui 2022 la KF Tirana. Hasani măsoară 1,83 metri, este atacant dreapta, dar poate juca și pe poziția de vârf împins.

De ce a ajuns la Rapid și nu la Dinamo

Jucătorul a ajuns la Rapid pentru suma de 300.000 de euro, fiindcă urma să intre în ultimele șase luni de contract, iar echipa sa, locul 3 în Albania, risca să-l piardă gratis.

Printre altele, de Hasani s-a interesat și Dinamo! ”Câinii” vor să aducă un atacant de valoare, care să dea goluri, în condițiile în care au cea mai slabă ofensivă din Liga 1. Dinamo ar fi încercat să intre în competiție cu Dan Șucu și cu Rapid, doar că n-a putut să țină piept giuleștenilor în privința sumei de transfer.

Carte de vizită interesantă

Florent Hasani are și 8 meciuri pentru naționala Kosovo, a marcat un gol.

Florent Hasani este jucător de bază la KF Tirana, unde în acest sezon a reușit 10 goluri și 3 assist-uri în 16 meciuri jucate în campionat. În cupele europene, în preliminariile Conference League, a bifat patru meciuri, fără a înscrie cu Dinamo Minsk și cu Besiktas.

De-a lungul carierei, Florent Hasani a jucat pentru KF Vushtrria și KF Trepca (ambele din Kosovo), Diósgyőr (Ungaria), H. Kfar Saba (Israel), Gyirmót FC (Ungaria) și, din iulie 2022, este sub contract cu KF Tirana.

Citește și

Tudor Gheorghe recunoaște: ”Chiar și manele”