Dinamo l-a vrut, dar el a ales o contracandidată la play-off

Dinamo a făcut în acest mercato cea mai impresionantă campanie de achiziții, până în acest moment fiind rezolvate 9 transferuri. ”Câinii” ar fi dorit să mai dea o lovitură de imagine, aceasta și pentru a se răzbuna pe Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului, cu care au fost mai mult contre în ultimii ani.

Roș-albii au discutat cu cei de la Chievo împrumutul lui Hervin Ongenda, fost jucător și la PSG, dorind transferul temporar al extremei achiziționate de italieni cu 500.000 de euro. Însă nu s-a mai realizat mutarea, Iftime convingându-l pe Ongenda să revină la gruparea din nordul Moldovei. Botoșaniul era disperată să facă această mutare, mai ales că Reagy Ofosu se pregătește să semneze cu Konyaspor, în Turcia.

”A semnat. Încă e în București, dar a semnat acolo, va veni la Botoșani mâine. S-a întors fiul rătăcitor. Vom vedea dacă am ales o carte câștigătoare. Eu am insistat foarte mult, la fel și Marius, el crede foarte mult în copilul ăsta. Faptul că a revenit la Botoșani pare un semnal bun pentru noi, având în vedere că a avut și alte oferte. El știe la ce trebuie să se aștepte, eu cred că un tip inteligent ca el și cu talentul lui poate fi o alegere bună pentru noi”, a dezvăluit Iftime la PRO X.

Rămâne de văzut cine va avea de câștigat prin transferul lui Ongenda, care a adunat doar 39 de minute în Serie B în 2020 la Chievo, în 3 meciuri oficiale!

Citește și

Nicușor Dan, atacat după ce-a făcut-o pe Gabriela Firea ”panaramă”: Mârlan. Măcar Băsescu își asumă”