Dinamo l-a speriat, chiar dacă nu-i suportă pe ”câini”! ”Clar, în play-off ne batem cu ei”

A fost un rival de temut pentru Dinamo, și ca fotbalist, și ca antrenor. Și nu a avut niciodată Dinamo la inimă, a recunoscut-o mereu. Actualul președinte al celor de la U Craiova, Sorin Cârțu, chiar declara vara trecută, când roș-albii aveau probleme: ”Înțeleg că Dinamo este o echipă de tradiție, dar asta nu înseamnă că trebuie să aibă și privilegii”.

Acum, Sorinaccio este impresionat de ”Nuevo Dinamo”. Oltenii îi iau în calcul pe roș-albi în lupta pentru play-off, pentru podium. ”Dinamo și-a făcut echipă bună, mi se pare o competitoare de efect. Clar va fi o echipă care va face parte din play-off. Era alt Dinamo, da, la începutul sezonului. Nu venise nici Contra, nu erau cheltuielile astea pe jucători. Putem să luăm puncte sau punct cu Dinamo, dar meciul este mult mai greu față de cel de anul trecut.

Lucrurile vor sta total diferit. Da, au jucători, se observă că au calitate. Camara mi-a plăcut. Au fotbaliști de calitate. Din punctul meu de vedere va fi o echipă grea Dinamo anul acesta”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.

Citește și

ULTIMA ORĂ În ce condiții poate semna Diego Capel cu Dinamo: ce s-a întâmplat azi

No Comments Yet

Comments are closed