--> -->

Dinamo l-a pierdut pe termen lung! Detalii despre jucător

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai lui Dinamo în lupta pentru revenirea în Liga 1, francezul Lamine Ghezali nu se regăsește în startul campionatului. Mai mult, a ratat ultima etapă, cu Sepsi.

Lamine Ghezali este indisponibil și pentru meciul cu Universitatea Cluj de sâmbătă seară, de la Mediaș, nu se știe exact când va reveni pe gazon pentru a îmbrăca tricoul alb-roșu.

Burcă pune presiune pe jucătorii din ofensivă: „Obrăznici, curaj, tupeu, creativitate”

„Aștept ca jucătorii de atac să aibă mai multă personalitate și curaj, e nevoie de obrăznicie, tupeu, creativitate în ultimii metri. Ghezali, jucătorul care ne-a adus acest lucru în prima parte a sezonului, a avut din păcate niște dureri și am decis să-l oprim, pentru a se reface la capacitate maximă. Sper că jucătorii care-l vor înlocui vor găsi drumul spre poarta adversă”, a spus antrenorul Ovidiu Burcă.

Situația lui Lamine Ghezali nu este simplă deloc. Și nu are legătură cu faptul că ar fi pe lista Rapidului sau a altui club.

Fotbalistul ofensiv a suferit o accidentare în zona inghinală în dubla cu FC Argeș de la baraj, acum a venit ”nota de plată”, fiindcă acea problemă nu a fost rezolvată la timp. Mai ales că a fost o vacanță scurtă, imediat apoi au reînceput pregătirile.

Care este situația la zi a lui Ghezali

Ghezali a resimțit dureri și pe perioada cantonamentului din Slovenia, o posibilă cauză a randamentului lui scăzut acolo, apoi, în startul sezonului, Lamine a fost o copie a fotbalistului ce a readus Dinamo în Liga 1.

Staff-ul tehnic și medical a ajuns la concluzia că este nevoie să ia repaus pentru a nu risca o accidentare și mai gravă, iar jucătorul să poată evolua fără dureri pe viitor. Ghezali urmează un program de refacere în aceste zile.

Citește și

Dana Săvuică, despre bărbatul de lângă ea: ”Noi ne-am cunoscut de acum 30 de ani. Doar că eram timizi”