Dinamo își merită soarta: căpitanul îi pleacă în Vietnam!

Venit în vară la Dinamo, fundașul central Lucas Alves (31 de ani) va pleca zilele viitoare în Vietnam.

Aflată într-o situație complicată, Dinamo rămâne și fără un om de bază, după trei meciuri și trei eșecuri în 2024.

Pe numele brazilianul adus în vară și făcut căpitan de Ovidiu Burcă – acum e al doilea căpitan, după Patriche – a sosit o ofertă din Vietnam de 65.000 de euro conform Fanatik.

”Câinii” nu se pot opune mutării

Iar Dinamo nu se poate opune transferului. Suma reprezintă clauza de reziliere a contractului, iar șefii lui Dinamo au fost de acord în vară cu o clauză așa mică pentru a-l convinge pe Lucas să semneze.

S-a integrat rapid în echipă și a adunat 17 partide pentru „câini”.

Ce stoperi au rămas la Dinamo

În căutare de atacanți, Dinamo vrea acum să mai aducă un stoper. Dar, problema conducerii este aceea că pe listă au rămas doar jucători care nu mai mai jucat de 6 luni.

Acum, după plecarea lui Lucas, în lot vor rămâne ca fundași Darko Velkovski, Homawoo, Ricardo Grigore și Răzvan Patriche.

După mai mulți ani petrecuți în Brazilia, la echipe precum Flamengo, Olaria, Betim, Atletico Goianiense sau Atletico Paranaense, Lucas Alves a făcut în februarie 2015 pasul către Europa. Au urmat VfR Aalen (Germania) și mai multe echipe din Elveția: FC Biel-Bienne, Le Mont și Lucerna. Ulterior a mai jucat la Al Tai, Pas Lamia, Al Nasr și Portimonense.

Citește și

Simona Halep nu vrea să fie judecată de un arbitru român la TAS