--> -->

Dinamo își deschide magazinul oficial

Dinamo se confruntă în continuare cu mari probleme financiare, continuă, de la distanță, tratativele cu Mohammad Murad, în tentativa de a-l atrage pe acesta să investească la gruparea din Ștefan cel Mare.

Totodată, conform Fanatik, conducerea speră ca odată cu deschiderea noului magazin virtual, fanii să adauge niște bani la bugetul echipei.

Acesta va fi deschis în zilele următoare, iar pentru ”câinii” din provincie este o modalitate excelentă să cumpere produse cu însemnele lui Dinamo.

Deschiderea magazinului din Veranda Mall se amână

Din informațiile Fanatik, magazinul fizic oficial al lui Dinamo din Veranda Mall va mai fi amânată. Dinamo ar putea deveni singurul club din București care ar avea un magazin oficial într-unul dintre cele mai mari mall-uri din Capitală.

”Va fi finalizat și magazinul online al clubului. Nu va fi însă lansat deocamdată. E posibil să facem și un eveniment de lansare”, anunțau oficialii lui Dinamo în luna aprilie.

Dinamo are un nou sponsor principal

Dinamo are un parteneriat cu agenția de pariuri 888. Clubul din Ștefan cel Mare va încasa cei mai mulți bani din Liga 2 Casa Pariurilor: peste 250.000 de euro.

Dinamo e în acest moment fără un stadion, iar suporterii vor fi nevoiți să meargă la Clinceni pentru următoarele două meciuri din Liga 2 Casa Pariurilor.

Dinamo va juca apoi meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”, ceea ce ar putea atrage foarte mulți fani și noi fonduri pentru echipă.

Citește și

Explicațiile părintelui Vasile Ioana de Sfânta Maria: se spune sau nu ”La mulți ani”