--> -->

Dinamo își află azi adversara de la baraj

Azi se joacă ultimele 3 meciuri ale play-off-ului din Liga 2. Petrolul a promovat matematic runda trecută, iar U Cluj sau Hermannstadt o va urma direct în Liga 1.

Cine nu promovează direct merge la baraj, unde va mai apărea Concordia sau Slobozia. Toate partidele încep la ora 16:00.

U Cluj are nevoie de un miracol

În runda #10 a play-off-ului, Hermannstadt primește vizita Stelei, în timp ce U Cluj se deplasează la Chiajna, pentru duelul cu Concordia.

Hermannstadt are nevoie de cel puțin o remiză cu CSA pentru a obține promovarea directă. Pentru a termina peste Hermannstadt și a promova direct, U Cluj trebuie să o bată pe Chiajna, iar sibienii să piardă cu CSA Steaua.

La egalitate de puncte, clujenii au avantaj, întrucât au acumulat un număr superior de puncte în sezonul regulat, 42 față de 41.

Pe cine preferă Dinamo

La finalul play-off-ului, primele două clasate promovează direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1. Dunărea Călărași, Unirea Brăila, Unirea Constanța și Astra Giurgiu au retrogradat din play-out în Liga 3.

Dinamo urmează să întâlnească week-end-ul viitor la baraj, fie pe U Cluj, fie pe Hermannstadt. ”Câinii” ar prefera mai degrabă pe sibieni, mai ales că galeriile roș-albilor și ”Șepcilor roșii” sunt înfrățite.

Citește și

Gigi Becali: ”Au avut 3.000 de la CFR”. Reacția lui Pandele: ”Anchetă”