--> -->

Dinamo intră în hora de la retrogradare?! ”Câinii” în șocuri

Dinamo a început play-out-ul cu stângul și-a reușit să piardă acasă în fața Clinceniului, scor 0-1, un rezultat ce-i apropie pe ilfoveni la 3 puncte de roș-albi! Iar marți este reeditarea partidei, doar că va conta pentru sferturile Cupei României. Care, susțin ”câinii”, este principalul obiectiv al clubului.

Până atunci, Dinamo va trebui să evite rușinea maximă de a se lupta din greu pentru evitarea retrogradării! În acest moment, ”Haita” e la 4 puncte de locul de baraj, la 5 de primul ce duce în liga secundă! Nu este exclus ca și alte echipe să-și ia inima-n dinți și să pună presiune pe bucureșteni. Buziuc a înscris unicul gol al partidei, după erori în lanț în zona defensivă. Piscitelli a alunecat, Kostrna, practic, îi pune pasă de gol adversarului, care a făcut diferența.

Clinceniul a demonstrat că nu degeaba nu a scos remize cu FCSB și cu Viitorul, ambele în deplasare. După ce s-a făcut de ocară în partidele de pe teren advers, Dinamo a comis-o în această seară acasă. Într-un clasament ”pe teren propriu”, roș-albii erau pe locul 2 la finalul sezonului regulat.

Dinamo a terminat pe locul 9 ultima campionat, dar acum riscă să fie mai jos. Cei 620 de spectatori prezenți la meci i-au contestat pe jucători, iar Dusan Uhrin a privit deznădăjduit cum echipa se face de râs. Ocaziile mari ale lui Lazăr și Fabbrini n-au reușit să mai schimbe ceva.

Citește și:

Ce cadou pentru Montini! Italianul n-a înțeles nimic