--> -->

Dinamo ”interzisă în week-end”. Unde va juca ”acasă”

Dinamo joacă sâmbăta viitoare, de la ora 17:00, la Sibiu, cu Hermannstadt. În schimb, următorul meci acasă este tot vinerea, cum s-a mai întâmplat la partidele ”câinilor” din prima parte a sezonului.

Astfel, cu Poli Iași se va juca vineri, 27 octombrie, de la ora 20:30, după care în deplasare cu UTA, la Arad, lunea, de la ora 18:00.

Dinamo este echipa cel mai des programată să evolueze în afara zilelor de week-end, mai ales când vine vorba despre meciurile pe teren propriu.

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a abordat această temă într-o intervenție la Playsport, în cadrul emisiunii ”7/9 Dinamo”.

De ales între vineri și luni

”De exemplu, am încercat meciul cu Poli Iași să îl jucăm duminică la prânz, pentru a fi OK pentru toată lumea. Nu s-a putut, am primit programare pentru vineri seară, 20:30. Ora este bună, dar e vineri seară. Aveam și opțiunea de luni, am ales vineri seară.

Așa cum vă spuneam acum 3-4 luni de zile, trendul în care Dinamo va deveni mai respectată reprezintă un drum greu, anevoios, un drum cu trepte multe.

Suntem pe primele trepte, va mai trece ceva timp pentru a avea putere de convingere să fie hotărâtor când cerem să jucăm duminică la prânz. Ține în primul rând de calitatea jocului pe care o arătăm, faptul că devenim un club mai puternic și stabil, evităm zone de criză, lumea ne va privi altfel”, a declarat Andrei Nicolescu.

A făcut cerere să joace la Arena Națională

”Faptul că în ultimii 3-4 ani când se vorbea de Dinamo, se vorbea în termeni de dezastru, final de drum. Chiar și în ultimii ani de Liga I, Dinamo a fost la categoria la ”și alții”.

Ajungând în liga secundă se spunea că e mai bine să ne desființăm, ori această mentalitate inoculată în ochii tuturor partenerilor pe care Dinamo ii are, de la liga, federație, dețînătorii de drepturi TV, trebuie schimbată.

Nu poate fi schimbată în 3 luni, când 5 ani a fost un alt mesaj. Va mai trece un pic de timp, când Dinamo va reprezenta interes chiar și duminică la prânz. Am făcut cerere la Arena Națională și Arcul de Triumf, la Arc sunt lucrări de mentenanță, ar putea juca și naționala de tineret acolo, așteptăm un răspuns de la Arena”, a spus Andrei Nicolescu în cadrul emisiunii ,,Dinamo 7/9” de la Playsport.

Citește și

Vladimir Putin a avertizat Israelul: ”Inacceptabile”