Dinamo începe să inspire teamă! ”Redevine ceea ce era odată”

Dinamo a reușit doar două puncte în trei etape, în ultima rundă Borja Valle, cu un golazo, aducând o remiză cu FC Botoșani (1-1). La finalul partidei, Marius Croitoru l-a lăudat nu doar pe fotbalistul sosit de la Deportivo La Coruna, ci și jocul elevilor lui Cosmin Contra, afirmând că a fost dominat pe întreaga durată a reprizei secunde.

Mâine seară, de la ora 18:45, FC Botoșani joacă acasă în turul II preliminar al Europa League contra celor de la Shkendija, iar apoi, dacă vor trece de liderul campionatului din Macedonia de Nord, vor avea ocazia să disputa un meci de gală cu Tottenham, echipa lui Jose Mourinho evoluând tot mâine, în Bulgaria, cu Lokomotiv Plovdiv. Marius Croitoru a vorbit despre partida de cupă continentală și a făcut referire și la Dinamo, pe care o vede o contracandidată serioasă la play-off.

”Nu va fi ușor, dar suntem în fața unui moment bun, istoric pentru clubul nostru și atunci cu siguranță jucătorii se vor ridica la acest nivel. Îmi doresc ca joi, la ora jocului, băieții să fie în cea mai bună formă în primul rând mental. Fizic nu avem nicio problemă. Nu aș vrea să repetăm ceea ce s-a întâmplat în a doua repriză la Dinamo. Sunt convins că dacă vom face acest lucru, avem șanse mari să ne calificăm.

Probabil au crezut că e de ajuns să facă pasul în spate ca să țină de rezultat. Niciodată în viața mea nu le-am cerut și nici nu am să le cer să se apere, indiferent cât e scorul. Dinamo m-a dominat, dar fără ocazii, trebuie să recunoaștem. E adevărat că și valoarea individuală a jucătorilor dinamoviști i-a silit pe fotbaliștii mei să facă un pas în spate, iar după 1-1 adversarul m-a dominat. Dinamo redevine, într-adevăr, ceea ce era odată”, a spus Marius Croitoru, la conferința de presă.

Citește și

VIDEO Uluitor! Ludovic Orban către un bărbat în scaunul cu rotile: ”Ce viteză prinde?”

No Comments Yet

Comments are closed