Dinamo, din nou la fapte! Demersul clubului înainte de Crăciun

Dinamo a făcut apel împotriva deciziei judecătorului sindic de a respinge noul Plan de reorganizare al societății, cu 3 zile înainte de termenul-limită.

Cu trei zile înainte

Dinamo avea posibilitatea de a face apel împotriva deciziei de respingere a Planului de reorganizare modificat până vineri, 23 decembrie.

Conducerea clubului nu a pierdut timpul și a contestat decizia mai devreme, apelul fiind înregistrat pe portalul Ministerului Justiției de marți.

Totuși ”câinii” au de așteptat până la prima înfățișare. Apelul va fi judecat cel mai devreme în ianuarie. Între 19 decembrie și 8 ianuarie este vacanță judecătorească.

Care este planul

Dinamo are plătit datorii presante în valoare de 8 milioane de euro. Prin Planul de reorganizare modificat, ar ”topi” o parte dintre acestea.

Noul Plan de reorganizare propus de Dinamo a fost respins marți, 13 decembrie. Instanța a respins din start Planul de reorganizare, pentru că intenția de majorare a capitalului social nu respecta legea.

Concluzia judecătorului sindic a fost că noul Plan nu îndeplineşte condiţiile de legalitate prevăzute de Legea insolvenței. Motiv pentru care instanța nici nu a mai analizat viabilitatea Planului de Reorganizare modificat.

Citește și

Teodora Stoica, în competiție cu MM: ”Concursuri de dușuri reci”