Dinamo încă e o țintă: ”Aș vrea acolo”

Dinamo rămâne o opțiune pentru tinerii jucători români, în ciuda faptului că gruparea din Ștefan cel Mare este pentru al treilea an la rând la retrogradare.

Denis Fărăgău (18 ani), juniorul de la Viitorul Cluj, formație de Liga 3, autorul unui gol în amicalul de zilele trecute cu Dinamo, scor 1-1, speră ca în viitorul apropiat să joace în Ștefan cel Mare.

Își face reclamă

„Mi-aș dori un transfer la Dinamo, dacă ar fi și ei interesați. Poate mi-a notat cineva numele în vreo agendă. Aș vrea să rămână în Liga 1”, a spus mijlocașul defensiv pentru GSP.ro.

„Pot spune că e unul dintre golurile mele cele mai importante. Este o bucurie foarte mare pentru mine să joc împotriva unei echipe de nivelul lui Dinamo și să marchez.

Am mai dat goluri importante în finale de juniori. Anul trecut am transformat penalty-ul decisiv când am ieșit campioni naționali, dar golul cu Dinamo e special”, a precizat Denis Fărăgău, care evoluează cu numărul 10 pe tricou.

Ce poate evolua

„Pot juca și mijlocaș ofensiv”, a adăugat puștiul de la echipa finanțată de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al roș-albilor.

Juniorul trecut și pe la CFR Cluj a descris golul marcat în poarta lui Fara:

„A fost o construcție a noastră. După mai multe pase a ajuns mingea pe partea noastră stângă, în zona fundașului dreapta De Moura. Colegul meu a centrat în fața porții, mingea a ajuns la mine, am preluat și am tras la poartă, de pe la 11-12 metri, în dreapta portarului. Mingea a lovit transversala, bară-gol. În fața mea erau Steliano Filip și Ricardo Grigore, dar am șutat pe lângă ei.”

”Poate din vară”

Denis Fărăgău, fan Real Madrid și Cristiano Ronaldo, spune că se simte pregătit să facă saltul la un nivel superior.

„În meciuri mai intense, cum a fost și cel cu Dinamo, alerg mult, circa 10 kilometri. Am o capacitate de efort foarte bună. Aș vrea să fiu convocat la loturile naționale de juniori și să ajung să mă impun cât mai rapid la o echipă de seniori din Liga 1 sau din Liga 2.

Poate din vară să fac mutarea. Visul meu este să ajung cât mai sus, să joc în cupele europene, să ajung la una dintre cele mai tari ligi din lume”.

Citește și

Denise Rifai: ”Alo, oare avem ceva?!”