--> -->

Dinamo în negocieri cu Lupescu? ”A fost deschis”

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a dezvăluit că Eugen Voicu, unul dintre acționarii clubului, a purtat o discuție cu Ionuț Lupescu (54 de ani), fostul mare fotbalist al bucureștenilor, pentru ca acesta să se alăture conducerii administrative a clubului din „Ștefan cel Mare”.

Ionuț Lupescu, fostul mare internațional, crescut la Dinamo, a purtat o discuție cu Eugen Voicu, unul dintre acționarii alb-roșilor, pentru ca acesta să fie cooptat în conducerea clubului.

Dezvăluirea a fost făcută de Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, și el acționar în cadrul clubului.

”A fost o discuție principială cu Ionuț Lupescu”

„Eugen (n.r. – Voicu) a avut o discuție principială cu domnul Lupescu. Am rămas în contact, urmează să vedem ce putem construi. A fost o discuție de o oră. A fost abordată zona de viziune.

Sunt discuții, nu pot să vă dau detalii exacte. Eu personal nu am simțit nicio animozitate din partea domnului Lupescu”, a reacționat Nicolescu.

”Tot timpul a fost deschis”

”Tot timpul a fost foarte deschis, am avut tot timpul discuții sincere. De aici până la a lua decizii clare sunt pași de urmat.

Nu știu când se va decide domnul Lupescu dacă vine sau nu la Dinamo”, a declarat Andrei Nicolescu, la „Digi Sport Matinal”.

Citește și

Minodora a ajuns de la 100 la 60 de kilograme: „Îmi taie pofta de mâncare”